In de IT-wereld is het enerzijds een komen en gaan van nieuwe prachtige oplossingen en verbeteringen, maar anderzijds een wereld waar we steeds vaker worden geconfronteerd met veiligheid. Met ons IT-nieuws proberen we op de hoogte te houden van al deze ontwikkelingen. Heb je een vraag over een artikel, kom dan even met ons in contact. We gaan graag het gesprek met je aan.

Kom in contact
 • 28 oktober 2021

  #ISO27001 #Gecertificeerd

  Wizzbit is ISO 27001 gecertificeerd!

  Het is officieel! Vol trots mogen wij vermelden dat wij ISO 27001 gecertificeerd zijn! ISO 27001 is de standaard voor informatiebeveiliging binnen bedrijven.

  Lees meer
 • 6 oktober 2021

  #Microsoft #GOLD

  Wizzbit is Microsoft Gold partner!

  Na een jarenlange intensieve samenwerking is Wizzbit vanaf heden officieel door Microsoft benoemd tot “Microsoft Gold partner”. Wij zijn zeer verheugd met deze certificering!

  Lees meer
 • 1 juli 2021

  #online vergaderen #tips

  Hybride vergaderen; Dé 5 tips voor online vergaderen

  Cisco voorspelt dat we in de toekomst in 88% van de gevallen online zullen participeren in vergaderingen. Daarom hebben wij onze 5 Tips voor (hybride) en online vergaderen opgesteld

  Lees meer
 • 31 mei 2021

  #MicrosoftTeams #Tips

  Microsoft Teams Tips en Tricks 2.0

  Een jaar verder. Tijd voor een nieuw lijstje aan handige tips & tricks voor Microsoft Teams. We hebben ze weer met zorg voor je samengesteld. De Microsoft Teams Tips en Tricks 2.0!

  Lees meer
 • 15 april 2021

  #Microsoft #Teams

  Nieuwe functies voor Microsoft Teams!

  Microsoft doet er alles aan om ons Teams-leven leuker, makkelijker en beter te maken. Onlangs is er weer een grote update uitgebracht en wij zullen de belangrijkste onderdelen hiervan toelichten.

  Lees meer
 • 8 april 2021

  #Beveiliging #Investeren

  Hoeveel moet ik investeren in mijn IT beveiliging?

  Hacks en datalekken, je ziet ze dagelijks in het nieuws. Zomaar van de afgelopen maand. Ticketsystemen, kenteken en garagesystemen en de GGD van de coronatest.

  Lees meer
 • 1 april 2021

  #Beveiliging #Phishing

  De gevaren van Phishing. Wat kan ik er tegen doen?

  Phishing is een vorm van digitale oplichting waarbij het doel het verzamelen van data is. De aanvaller doet zich voor als iemand die jij vertrouwt en probeert jou tot actie over te laten gaan.

  Lees meer
 • 4 maart 2021

  #Cloud #Microsoft

  Zet je data in de cloud! Het lijkt zo makkelijk…

  Het lijkt zo makkelijk: "we zetten even de data in de cloud". dit is helaas niet altijd zo vanzelfsprekend. Iedere clouddienst is verschillend en heeft legio opties. Wat past bij jullie?

  Lees meer
 • 10 februari 2021

  #Cloud

  Back-up de cloud! Dat gebeurd niet vanzelf

  De cloud, voor veel mensen is dit vandaag de dag nog altijd een term zonder heldere betekenis. Toch werken er steeds meer bedrijven in de cloud. Is er dan wel nagedacht over beveiliging of een back-up?

  Lees meer
 • 1 februari 2021

  #Cloud #Backups

  Vertrouw de cloud, maar regel altijd een backup!

  We werken met z'n alle steeds meer in de cloud. Dat gaat ook niet onopgemerkt aan de hackers community. Wat als de cloud word gehackt? Wat is jullie procedure of alternatieve werkmethode?

  Lees meer
 • 15 januari 2021

  #Backups #Data

  Weg met de verwijderangst!

  We zien regelmatig ernstige gevallen van verwijderangst, waardoor werkstations en servers overvol staan en daardoor zeker niet beter gaan presteren. Het enige wat we daaraan kunnen doen is de verwijderangst onder ogen komen en aanpakken!

  Lees meer
 • 18 december 2020

  #Headsets #Advies

  Headsets; Welke past het best bij jou?

  Headsets; ze zijn er vele vormen, formaten en kleuren. Hoe besluit je nou wat het beste bij jou past en goed werkt in de situaties waarin je een headset wilt gebruiken?

  Lees meer
 • 14 december 2020

  #MicrosoftTeams #Headsets

  Welke headset gebruik jij voor Microsoft Teams?

  Vanaf heden zit bijna iedereen thuis achter de webcam in zijn online meetings. Bedenk van te voren even goed welke headset je hiervoor gebruikt. Hier vind je handige tips over welke headsets je kunt gebruiken.

  Lees meer
 • 7 december 2020

  #MicrosoftTeams #Headsets

  De top 5 headsets voor Microsoft Teams, thuis of onderweg

  De Apple Airpods, de Bose headsets of bluetooth Jabra’s. Ze zijn er in veel geuren en kleuren. Zorg er bij je keuze altijd goed voor dat je aan de juiste kwaliteit voor jou denkt.

  Lees meer
 • 11 november 2020

  #Beveiliging #Fraude

  Digitale fraude. Wat kunnen we er het beste tegen doen?

  De gebruiker is altijd de zwakste schakel in deze gevallen. En dat maakt de bestrijding lastig. Het enige wat je kunt doen is je gezonde verstand gebruiken en net even verder kijken voordat je overgaat tot actie.

  Lees meer
 • 16 oktober 2020

  #Cloud #Beveiliging

  Veilig naar de cloud? Zorg voor een heldere exit strategie!

  Steeds meer bedrijven maken gebruik van cloud diensten voor gedeeltelijke, zo niet alle, services om te kunnen werken vanuit de Cloud.

  Lees meer
 • 10 september 2020

  #ThuisWerken #Lockdown

  Thuiswerken – De nieuwe standaard of tijdelijk

  We zijn inmiddels al aardig gewend geraakt aan de huidige manier van werken. Voor veel is het thuiswerken het nieuwe werken.

  Lees meer
 • 3 juli 2020

  #Apple #Update

  Apple’s iOS 14. Onze Top 5 aan features

  Eens per jaar, altijd in juni, vindt de Apple WWDC (Worldwide Developers Conference) plaats. HET event waarop Apple nieuwe ontwikkelingen lanceert;

  Lees meer
 • 23 juni 2020

  #MicrosoftTeams #Update

  Een Microsoft Teams update! Wat kunnen we verwachten?

  Microsoft heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten en heeft hard gewerkt aan de ontwikkeling van Teams.

  Lees meer
 • 10 juni 2020

  #Windows10 #Beveiliging

  Windows 10 – veilig en functioneel?

  Microsoft heeft een nieuwe versie van Windows 10 uitgegeven met volgnummer 2004. Dat lijkt wellicht heel ingewikkeld, maar is eigenlijk best simpel.

  Lees meer
 • 17 april 2020

  #Backups #Cloud

  De noodzaak van een goede back-up

  Steeds meer bedrijven werken in de cloud; dan hebben we toch geen back-up nodig? Ik zal deze vragen beantwoorden en onze visie geven over de noodzaak van een back-up.

  Lees meer
 • 10 april 2020

  #Cloud #Data

  De cloud is mistig! Wie kan er nu eigenlijk bij jouw data?

  Clouddiensten zijn onderdelen van de samenleving geworden waar je niet meer aan kunt ontkomen. Van grote multinationals tot de kleine zelfstandige.

  Lees meer
 • 8 april 2020

  #NieuweWebsite #Sponsoring

  Wizzbit levert Oude Kerk nieuwe website

  De Oude Kerk is het oudste monument van Scheveningen. Ondanks alles staat de kerk nog steeds in het originele centrum van het voormalig vissersdorp.

  Lees meer
 • 5 april 2020

  #Microsoft #Surface

  De lancering van Microsoft surface

  De lancering van Microsoft surface devices gaat uiteraard gepaard met de versnelling van de al uitgebrachte devices op de markt, maar deze keer ook met een blik in de toekomst.

  Lees meer
 • 5 april 2020

  #Google #Gaming

  De Google stadia. Gaming uit de cloud!

  Google stadia is de manier van Google om de concurrentie aan te gaan met o.a. de Microsoft XBOX en de Sony Playstation. Bij deze twee partijen moet je echter een fysiek device kopen om te kunnen gamen.

  Lees meer
 • 5 april 2020

  #NieuweWebsite #WO2

  Nieuwe website en mail voor Erepeloton Waalsdorp

  Het Erepeloton Waalsdorp organiseert ieder jaar de herdenking op de Waalsdorpervlakte ter nagedachtenis van de verzetsstrijders die hun leven gaven tijdens de Tweede Wereldoorlog.

  Lees meer
 • 2 april 2020

  #Microsoft #Teams

  De Microsoft Teams Top 10 Tips & Tricks!

  10 Handige tips & tricks voor Microsoft Teams die wij voor jou hebben samengesteld. Maar wat houden die tips & tricks precies in?

  Lees meer
 • 28 maart 2020

  #Beveliging #Authenticatie

  2 Factor Authenticatie Waarom is het zo belangrijk?

  Cisco voorspelt dat we in de toekomst in 88% van de gevallen online zullen participeren in vergaderingen. Daarom hebben wij onze 5 Tips voor (hybride) en online vergaderen opgesteld

  Lees meer
 • 19 maart 2020

  #Beveiliging #Spamfilter

  Het Wizzbit Spamfilter tegen Corona

  Door onze brede klantengroep krijgen we van veel verschillende branches de gevolgen mee. En helaas zien we ook dat er bedrijven zijn die vanaf het opduiken van het virus vechten met de gevolgen.

  Lees meer
 • 15 maart 2020

  #Darkmode #Feature

  Dark mode – Maak jij er gebruik van?

  Het kan je nauwelijks ontgaan zijn; zo'n beetje iedere app met zelfrespect heeft inmiddels een 'dark mode', een kleurstelling met vooral donkere kleuren

  Lees meer
 • 10 maart 2020

  #RansomWare #Beveiliging

  Ransomware – het grootste gevaar van 2020

  Wanneer een pc of laptop is geïnfecteerd met ransomware, wordt alle data versleuteld. Hierdoor is het alleen nog maar toegankelijk met een wachtwoord.

  Lees meer