30 jaar alweer!

Wizzbit is sinds 1991 actief in de IT sector. Tijdens deze jaren is er heel veel in onze rol veranderd, van inbellen met een analoog modem en “het internet” waar je misschien van had gehoord, tot aan de huidige service level agreements waarin downtime contractueel wordt vastgelegd en clouddiensten data van bedrijven hosten. In al deze jaren zijn wij echter gewoon de ICT collega’s van Wizzbit gebleven waarin wij nog altijd alle ingewikkelde IT vraagstukken ombuigen naar “Jip-en-Janneketaal”.

Feestje! oh nee toch niet..

Wizzbit bestaat op 10 juli 2021 30 jaar. Dit willen we uiteraard vieren met een groots feest voor alle relaties. Eind 2019 zijn we begonnen met de planning voor dit grootste festijn, maar zoals met zoveel, gooit Covid-19 roet in de BBQ. We durven het daarom niet aan om een groots evenement te plannen begin juli. Wanneer de maatregelen het toestaan, hopen we dit uiteraard in te halen.

Tijd voor vernieuwing

30 worden vonden we een goed moment voor vernieuwing. Te beginnen met het logo. Het huidige logo bestaat nu al bijna 10 jaar en is aan vernieuwing toe. We houden onze vertrouwde “W” maar kiezen nu voor een meer volwassen uitstraling. Het logo word gefaseerd op platformen gewijzigd.