De VDI werkplek

Wizzbit levert al meer dan 30 jaar IT diensten aan het MKB. De laatste jaren zijn er, mede door de thuiswerksituaties van 2020, veel variaties van werkplekken bijgekomen die, gecombineerd met de druk op veiligheid en verwachte uniformiteit, onmogelijk zijn te realiseren in een standaard werkstation en serveroplossing. We zijn hierop de ontwikkeling gestart samen met Uniserver Internet om de mogelijkheid te bieden van een cloudbased werkplek. Deze werkplek biedt een volledige Windows 10 omgeving voor de gebruiker met alle bekende applicaties en behoeften en kan vanaf ieder device worden benaderd.

Je kunt de VDI benaderen vanaf:

  • IOS
  • Android
  • OSX
  • Windows
  • Chrome
  • Safari
  • Edge
  • Firefox

Persoonlijke VDI

De VDI werkplek omvat alle facetten die een gebruiker nodig heeft om het werk te kunnen voldoen. Videochats via Microsoft Teams of Zoom, werken in office-applicaties en de online boekhouding. Alle applicaties die kunnen draaien op een Windows 10 computer werken volledig vanaf jou persoonlijke VDI. Je kunt werken vanaf iedere bestaande terminal door een beveiligde verbinding op te zetten naar jou online desktop. Dat maakt ieder denkbaar systeem ineens een volwaardig station.

Schaalbaar

Door de opzet van het VDI platform, kan je heel makkelijk schalen naar de behoefte. Per medewerker per maand worden VDI werkplekken geactiveerd of juist gedeactiveerd. Zo betaal je nooit teveel en gebruik je enkel wat nodig is. Veel bedrijven schalen daarom af in de vakanties of rustige maanden en schalen op in de maanden dat er extra mensen op een project worden ingezet. De beschikbaarheid van een systeem en een scherm is immers voldoende om iedereen te voorzien van een veilig station.

Beveiliging

Het beveiligen van een online werkplek is voor ons crusiaal. Daarom is iedere toegang tot het systeem minimaal voorzien van een multi factor authenticatie. Door de samenwerken met Nederlandse cloudproviders komt de data nooit in handen van buitenlandse partijen. De certificeringen van ISO 9001 en ISO 27001 zorgen er al volledige keten voor dat er geen zwakke schakel zit in de totale dienstverlening.

Wizzcloud VDI1 Wizzcloud VDI2
Profiel Standaard Office applicaties en vergaderen Standaard Office applicaties, vergaderen en boekhouden
Prijs per maand € 35,- €45,-