Er wordt dagelijks een behoorlijke hoeveelheid e-mails heen en weer gestuurd. Sterker nog op één dag worden er 150 miljoen phishing emails verstuurd waar er 16 miljoen van door de spamfilter heen komen. De helft van deze mails wordt geopend en uiteindelijk delen ongeveer 80.000 mensen per dag hun gegevens. Er is dus een grote vraag naar online detectives binnen bedrijven. En het mooie is, de potentiële detectives heb je al in huis.

Versterk je beveiliging met de Phishing Campagne

Wizzbit denkt graag mee met jou en helpt graag in het verbeteren en beschermen van jouw online veiligheid. Daarom houden we nu de Phishing Campagne. Met deze interactieve training kunnen jij en je collega’s op een leuke en leerzame manier leren om phishing-e-mails te herkennen en actie te ondernemen. Onze campagne maakt gebruik van realistische scenario’s en geeft praktische tips om verdachte berichten te identificeren, zodat je nooit meer slachtoffer wordt van cybercriminelen.

Word een phishing-detective en bescherm jezelf online

De Phishing Campagne houdt in dat er meerdere emails uit worden gestuurd zodat je als het goed is een stijgende lijn gaat zien in het aantal detectives binnen het bedrijf. Met deze training kan je jouw detetive vaardigheden in het herkennen van phishing-aanvallen verbeteren. Door middel van interactieve lessen en simulaties leer je hoe je phishing-e-mails kunt onderscheiden van legitieme berichten. Daarnaast bieden we nuttige tips over het vermijden van phishing-links, het herkennen van verdachte bijlagen en het beschermen van persoonlijke gegevens. Met deze kennis ben je in staat om jezelf en je bedrijf veilig te houden in een steeds geavanceerdere online wereld.

Bescherm jezelf vandaag nog tegen phishing met de Phishing Campagne

Het is belangrijk om jezelf en je bedrijf te beschermen tegen de toenemende dreiging van phishing-aanvallen. Met de Phishing Campagne krijg je de middelen en kennis in handen om phishing-e-mails te herkennen en er effectief op te reageren. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint, deze campagne biedt een laagdrempelige en leerzame manier om je digitale beveiliging te versterken. Doe mee met de Phishing Campagne en word een expert in het beschermen van jezelf en je gegevens tegen online fraude!

Peter Rog

IT-specialist

070 – 394 32 00

Bij versturen van dit formulier, ga je akkoord met de voorwaarden.