Het Erepeloton Waalsdorp organiseert ieder jaar de herdenking op de Waalsdorpervlakte ter nagedachtenis van de verzetsstrijders die hun leven gaven tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Zonder deze herdenkingsplechtigheid zou de Waalsdorpervlakte misschien een vergeten plek in de Nederlandse geschiedenis zijn! De herdenkingsplechtigheid op de Waalsdorpervlakte staat bekend als de herdenking voor de ‘Gewone Man / Vrouw’. Er worden geen toespraken gehouden en iedereen, ongeacht rang of stand, bezoekt deze herdenking op persoonlijke titel.

Wizzbit kreeg de vraag om de huidige website te moderniseren en alle e-mail communicatie te stroomlijnen. Zo kunnen de leden van het Erepeloton Waalsdorp zich focussen op het organiseren van de herdenkingsplechtigheid. De nieuwe website neemt de bezoeker mee op een reis door de tijd en laat zien waarom het zo belangrijk is dat deze herdenking ieder jaar plaatsvind. Ook zijn er gedichten, beeldmateriaal, ervaringen, een gastenboek en meer te vinden.

De nieuwe mailomgeving zorgt ervoor dat de communicatie met sponsoren, belangstellenden en leden onderling vlekkeloos verloopt. Tevens is alle eerdere correspondentie gemigreerd om de overgang zo soepel mogelijk te maken. Wizzbit staat stil bij het offer dat de verzetsstrijder maakte en de slachtoffers die het leven lieten tijdens de Tweede Wereldoorlog. U toch ook?

Meer over dit onderwerp

Heb je een vraag over dit artikel?

Neem dan contact met ons op. We gaan graag het gesprek aan om eventuele vragen en ideeën te beantwoorden.