De beste draadloze headset met focus op conference calls

De plantronics Savi 8210M (mono) of 8220M (stereo) Savi 8200 Office and UC Series – Wireless DECT™ headset system | Poly, formerly Plantronics & Polycom

De Plantronics Savi lijn is de beste keuze als het gaat over het voeren van hoogwaardige audio gesprekken (HD!). De headset bewaakt hoe lang je deze gebruikt en schakelt automatisch de noicecanceling uit wanneer je te lang achtereenvolgend deze actief hebt. Door de certificering van Microsoft Teams kun je met 1 druk op de headset het gesprek makkelijk aannemen.

Plantronics Savi 8220 € 269,- excl. BTW

De beste headset voor onderweg;

Voyager 5200 Office and UC Series – Mono Bluetooth® Headset System | Poly, formerly Plantronics & Polycom

De beste headset voor onderweg is de Plantronics voyager Legend. Deze headset draag je aan 1 oor en verbind via bluetooth met je laptop of mobiele telefoon. Door zijn compacte formaat en meegeleverde oplaadcase past deze altijd in je tas en klaar voor gebruikt.

Plantronics Voyager 5200 UC € 125,- excl. BTW

De beste headset
met USB aansluiting;

Blackwire 5200 Series – USB Headset | Poly, formerly Plantronics & Polycom

De beste headset met een bekabelde aansluiting is volgens ons de Blackwire 5200. Deze headset, met USB of minijack aansluiting past op bijna iedere computer of mobiele telefoon. Doordat er geen batterij nodig is voor de werking zit je nooit met het oplaadprobleem. Let wel op, tegenwoordig zijn er veel telefoons, tablets of laptops die niet meer zijn voorzien van een USB A aansluiting of minijack. Je moet wel goed controleren of je deze kunt gebruiken op al je apparaten.

Plantronics Blackwire 5220 USB-A € 79,- excl. btw

De beste headset voor een druk huishouden; 

Jabra EVOLVE 80 headset with active noise cancellation

Wanneer je in een druk huishouden, kantoor of andere omgeving moet werken past deze headset het beste bij je. Door de over-ear bedekking en ruisonderdrukking kun je je goed afsluiten van de buitenwereld en , in tegenstelling tot de sony headset, heb je door de microfoon aan de voorzijde een betere opname van je stemgeluid. De sony gebruikt namelijk de microfoons van de ruisonderdrukker voor het audiogesprek, terwijl de Jabra hiervoor een aparte microfoon heeft.
Zit je in een drukke omgeving, dan past deze headset het beste bij jou.

Jabra Evolve 80 MS € 279,- excl. BTW

De beste draadloos headset voor muziek, of telefoongesprek;

De Sony WH-1000XM4  

De Sony headset is de beste keuze als het gaat over muziek, noisecancelling en hoogwaardige weergave van audio. Door het schakelen tussen meerdere bluetooth bronnen kun je hem koppelen aan je laptop voor muziek en aan je telefoon voor gesprekken. Komt er een gesprek binnen, dan schakelt je headset automatisch mee! Keep in mind dat deze headset primair is gemaakt voor het luisteren naar muziek. Bel je daarom weinig, dan is dit de beste keuze.

Sony WH1000XM4 € 292,- excl. BTW

Persoonlijke voorkeur.

Maar, naast deze is de keuze uiteraard heel erg groot. De Apple Airpods, de Bose headsets of bluetooth Jabra’s. Ze zijn er in veel geuren en kleuren. Zorg er bij je keuze altijd voor dat je;

  • De passende aansluiting zoekt op je gebruikte devices
  • Bekijkt of je mobiel moet zijn, of niet
  • Prijs is belangrijk, maar het advies is – zorg voor balans. Gebruik je de headset 1 uur per week of 8 uur per dag?
  • Get teams certified! Neem een headset die gecertificeerd is voor conference calls

Ook hebben we nog een artikel geschreven wat iets meer de diepte in gaat over headsets voor Microsoft Teams

Een vrijblijvend gesprek?

Heb je een vraag, wens je meer informatie of wil je graag even sparren met één van onze IT-specialisten? We nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden.

Tim Janss

IT-specialist

070 – 394 32 00

Bij versturen van dit formulier, ga je akkoord met de voorwaarden.