Een krachtpatser, maar dan in de Cloud

Wizzbit heeft in samenwerking met Microsoft en Uniserver de grafische Cloudwerkplek ontwikkeld

Van e-mail tot BIM!

Voor een aantal branches is performance op grafisch gebied van cruciaal belang om een goed functionerende werkplek te bieden. Deze branches hebben naast de standaard kantoorapplicaties zwaardere software in gebruik die veel van een computer vragen. Architecten, grafici en technische installateurs bijvoorbeeld. Zij hebben steeds vaker te maken met grote complexe datasets waarin actief met meerdere partijen in de keten moet kunnen worden samengewerkt.

Speciaal voor architecten

Wizzbit biedt een Cloudomgeving speciaal voor architecten. Deze Cloudomgeving is volledig afgestemd op de behoeften en wensen van architectenbureaus. De verwachting van architectenbureaus zijn in 2021 onderhevig aan een verandering naar live samenwerken met BIM, 3D, renderen en datadeling waar dit vroeger nog allemaal in oplevermomenten en overdrachten ging.

Hoe het werkt

Wizzbit heeft deze Cloudomgeving in samenwerking met Microsoft en Uniserver volledig op maat ontwikkeld met een sterke focus op samenwerken in BIM projecten, opslaan van archiefdata en projectarchivering van e-mail mogelijk maakt. De Cloudwerkplek werkt voor alle medewerkers vanaf ieder device overal ter wereld en met een sterke focus op beveiliging. Daarom zijn alle diensten altijd voorzien van Multi factor Authenticatie (MFA) zodat de beveiliging van alle data en intellectueel eigendom is gewaarborgd.

Wizzbit zorgt voor een totaaloplossing te voor de gehele organisatie. Van e-mail tot BIM!

Parantal control Microsoft
Werkplek GPU1 Werkplek GPU2 Werkplek GPU3 Werkplek Custom
2x Xeon Gold CPU 4x Xeon Gold CPU 8x Xeon Gold CPU 64x Xeon Gold CPU
4GB Ram 8GB Ram 16GB Ram 16GB Ram
NVIdia Tesla 2vGPU NVIdia Tesla 4vGPU NVIdia Tesla 8vGPU NVIdia Tesla 32vGPU