Je eigen cloud. Met veiligheid en flexibeliteit.

Wizzbit heeft in samenwerking met Microsoft en Uniserver de grafische Cloudwerkplek ontwikkeld

Volledig flexibel, geleverd door vertrouwde partijen!

Met een Virtual Datacenter (VDC) krijg je als organisatie te beschikking over een privé Cloudomgeving waarin je alle gewenste wijzigingen kunt doorvoeren. Geen eigen hardware meer, maar volledig veilig flexibel in een Cloud die geleverd wordt door transparante partners. Deze flexibele omgeving van technische resources geeft je de mogelijkheid om (een deel van) de bedrijfsapplicaties te kunnen draaien. Uniserver en Wizzbit leveren je eigen Virtuele Datacenter, zonder complexe vragen.

Voor IT afdeling of eindgebruiker

Wij zijn in staat om het Virtuele Datacenter te leveren voor IT afdelingen waar ruime expertise aanwezig is tot aan de eindgebruiker door het dagelijkse support. Wij leveren samen met Uniserver uit Alkmaar een echt Nederlandse Cloudoplossing waarin alle componenten van het virtuele datacenter hier kunnen worden geleverd. Kies uit het VDC support de juiste combinatie voor je bedrijf zodat support en continuïteit aansluiten bij de interne inrichting.

Kies uit twee onderdelen

Wizzbit heeft deze Cloudomgeving in samenwerking met Microsoft en Uniserver volledig op maat ontwikkeld met een sterke focus op samenwerken in BIM projecten, opslaan van archiefdata en projectarchivering van e-mail mogelijk maakt. De Cloudwerkplek werkt voor alle medewerkers vanaf ieder device overal ter wereld en met een sterke focus op beveiliging. Daarom zijn alle diensten altijd voorzien van Multi factor Authenticatie (MFA) zodat de beveiliging van alle data en intellectueel eigendom is gewaarborgd.

Wizzbit zorgt voor een totaaloplossing te voor de gehele organisatie. Van e-mail tot BIM!

Parantal control Microsoft
Werkplek GPU1 Werkplek GPU2 Werkplek GPU3 Werkplek Custom
2x Xeon Gold CPU 4x Xeon Gold CPU 8x Xeon Gold CPU 64x Xeon Gold CPU
4GB Ram 8GB Ram 16GB Ram 16GB Ram
NVIdia Tesla 2vGPU NVIdia Tesla 4vGPU NVIdia Tesla 8vGPU NVIdia Tesla 32vGPU