Een professioneel WiFi netwerk komt niet uit de lucht vallen

Maar wij helpen je graag om het te maken!

Managed WiFi (Wiz-Fi)

De vraag naar een stabiel WiFi netwerk wordt elk jaar weer groter. Er wordt steeds minder op een vaste werkplek op kantoor gewerkt en steeds vaker in vergaderruimtes, op flexplekken, thuis, op het vliegveld en in hotels en cafés. Om van deze vrijheid te kunnen profiteren, zonder kosten te maken op mobiele telefonie netwerken, maken bedrijven steeds vaker gebruik van draadloze netwerken en WiFi-hotspots om in contact te blijven met collega’s, klanten en partners via het internet. Aanschaf, installatie en configuratie verloopt echter zelden vlekkeloos en ook het dagelijkse beheer kan de nodige hoofdbrekens geven. Wizzbit heeft hier het antwoord op: Wiz-Fi. Met Wizzbit Wiz-Fi kunnen we je een compleet verzorgde oplossing bieden voor een vast bedrag per maand.

Vragen of specifiek advies voor jouw bedrijf of situatie? Neem dan contact met ons op:

info@wizzbit.nl 070-394 32 00

Hoe werkt het?

Wiz-Fi is draadloos internet (WiFi) dat je huidige bekabelde netwerk aanvult. Met deze dienst leveren we je een beveiligd privenetwerk en een openbaar gastennetwerk. Wizzbit verzorgt de complete installatie en configuratie van het WiFi netwerk.

Wizzbit werkt met hiervoor met de apparatuur van Ruckus, marktleider op het gebied van WiFi. De Wiz-Fi oplossing bestaat uit twee onderdelen, namelijk access points en een ondersteunende controller. Deze controller staat in de Wizzbit-Cloud.
Door het toepassen van een controller gebaseerde oplossing is het mogelijk om meerdere accespoints slim aan elkaar te koppelen zodat gebruikers van ruimte kunnen wisselen zonder dat verbindingen wegvallen. Daarnaast is de controller slim. De controller kan namelijk zien of er storingsbronnen, van bijvoorbeeld andere WiFi netwerken, aanwezig zijn. De controller zal de accespoint de opdracht geven om op een andere storingsvrije frequentie te gaan zitten.

Het WiFi netwerk wordt beheerd vanuit de cloud. Wizzbit beheert de controller en accespoints op afstand. Wij kunnen daarom ook altijd zien wat er zich in het netwerk afspeelt. Hiermee worden beschikbaarheid, bandbreedte, dekking en veiligheid van het draadloze netwerk gegarandeerd.
Wizzbit verzorgt de volledige installatie en configuratie van het draadloze netwerk. Eventuele bekabelingswerkzaamheden gaan in overleg.

Alle voordelen op een rij

 • Gescheiden Wi-Fi netwerken voor eigen gebruik en voor gasten/bezoekers/mix van bedrijven
 • Wi-Fi voor o.a. bezoekers van verenigingen, horeca, onderwijs, zorginstellingen en winkels
 • Zeer hoge Wi-Fi kwaliteit met een bereik van 40 meter.
 • tot 150 gelijktijdige gebruikers per accespoint
 • Aanpasbare WiFI-naam(en) ( SSID)
 • Facebook Check-in
 • LinkedIn Check-in
 • Roaming bij meerdere accespoints
 • Gasten WiFi met eigen toegangsportal
 • Configuratie door Wizzbit (excl. bekabeling en doorlussen)
 • Wizzbit verzorgt het complete beheer en onderhoud op afstand
 • Eventuele bekabelingskosten tegen duidelijke meerprijs

WiFi voor elk bedrijf!

Snelle, stabiele en veilige draadloze netwerken bieden ongekende mogelijkheden voor innovatie en groei in elke branche. Wij adviseren, installeren en beheren!

Meer info?

responsivewebsite

Social WiFi

Gasten op kantoor eenvoudig verbinden met een veilig gastennetwerk door bijvoorbeeld in de checken met Facebook of LinkedIN? Met onze oplossing is dit geen probleem!

Neem contact op

Wireless LAN Site Survey

Met WiFi Site Survey wordt jouw bedrijf onderzocht op storende factoren zodat je niet voor verassingen komt te staan en je probleemloos draadloos netwerk perfect functioneert.

Meer info?

WiFi Site Survey

WiFi is tegenwoordig niet meer weg te denken. Iedereen heeft wel 1 of meer apparaten die draadloos verbinding maken. Daarnaast is het voor gasten een extra service wanneer ze bij jou op kantoor eenvoudig verbinding kunnen maken het WiFi. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat er voldoende dekking is en dat eventuele storingsbronnen in kaart worden gebracht en hier actie op wordt ondernomen? Precies, een Site Survey. Of het nu gaat om een bestaand WiFi netwerk dat problemen geeft, of een nieuw te realiseren WiFi netwerk een Site Survey is zeker aan te bevelen.

Bij een Site Survey voert jouw ICT Collega professionele spectrum analyse uit op locatie. Op basis van deze analyse brengen wij een (merk)onafhankelijk advies uit over de te plaatsen access points en de locatie ervan voor een optimale dekking van uw WiFi netwerk. Daarnaast worden ook storingsbronnen in kaart gebracht en kan er in het geval van een nieuw netwerk worden geadviseerd over de plaats van de accespoints.

Vraag je WiFi Site Survey nu aan!

Vraag nu de WiFi Site Survey aan en verbeter je WiFi netwerk. Neem contact met ons op via 070 3943200 of laat je gegevens achter via het contactformulier.

Wij zijn de ICT-collega voor: