Wat is Microsoft 365

Microsoft 365 is voor veel bedrijven één van de basiselementen van de IT omgeving. E-mail, Office, SharePoint en OneDrive zijn veel gebruikte applicaties binnen Microsoft 365, maar is zeker niet hiertoe beperkt. Voor onze klanten beheren wij de Microsoft 365 omgeving en zorgen wij er voor dat alle mogelijkheden optimaal benut worden. Wat uiteindelijk bij onze klanten leidt tot een efficiëntere werkomgeving en samenwerking.

Parantal control Microsoft

Voor iedereen beschikbaar

Het maakt voor ons niet uit of je een beginnende gebruiker bent of al bij de gevorderden hoort. We kunnen het vanaf de basis voor je opzetten en e-mail en data naar Microsoft 365 migreren, zonder dat jij daar last van hebt. Maak je al gebruik van Microsoft 365 en wil je dit verder uitbreiden? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan synchronisatie van de Azure AD naar andere applicaties, zodat medewerkers één inlog nodig hebben voor alle werk gerelateerde applicaties, gecombineerd met de 2-factor authenticatie van Microsoft Authenticator.

Inrichting & beheer

Voor de inrichting en het beheer van Microsoft 365 hanteren we standaarden waardoor de omgeving en data goed beveiligd zijn, zonder er een bijna onbereikbare vesting van te maken. Uiteraard hebben we 2-factor authenticatie ingeschakeld en beheren we de toegang voor gasten en externen, zodat niet iedereen zomaar toegelaten kan worden in jullie omgeving. We vinden het leuk om de portal een persoonlijk tintje te geven en dus zorgen we ervoor dat het uiterlijk aansluit bij de huisstijl van onze klanten en verzorgen we custom achtergronden die gebruikt kunnen worden in een Teams meeting. 

Getraind en gecertificeerd!

Alle medewerkers van Wizzbit worden getraind en behalen certificeringen voor Microsoft 365. Hierdoor kunnen de techneuten vragen snel beantwoorden en eventuele issues snel oplossen. En onze commerciëlen weten alles over de mogelijkheden van Microsoft 365 en kunnen daardoor adviseren over de meeste optimale inrichting. 

Onze pakketten

Abbonement Prijs
Microsoft 365 Business Basic €5,60
Microsoft 365 Business Standard €11,70
Microsoft 365 Business Premium €20,60
Microsoft 365 E3 €39,30
Microsoft 365 E5 €59,70
Microsoft Power BI PRO €9,40
Microsoft Power Automate per user €14,-
Microsoft Visio Abonnement 1 €4,70
Microsoft Visio Abonnement 2 €14,-
Microsoft Project Abonnement 1 €9,40
Microsoft Project Abonnement 2 €28,10

Alle prijzen zijn gebaseerd op een jaarabonnement met maandelijkse betaling en exclusief BTW.

Bovengenoemde prijzen zijn geldig tot 29 februari 2024.