Ga mee met je tijd en stap over naar modern werken

Modern werken

Honderden kilo’s aan papieren dossiers? Bureau’s vol met Post-Its? Alleen bij werk kunnen op kantoor? In 2001 was dit heel normaal. Op alle computers draaide Windows NT en downtime kon oplopen tot wel twee dagen. Het was een trage bedoeling.

Tegen de tijd dat 2010 aanbrak waren er al grote verbeteringen geboekt. Zo gingen steeds meer dingen over het internet. Ook kon je nu gemakkelijk thuiswerken met de opkomst van de laptop en servers. Ook was e-mailen nu de standaard geworden en downtime bedroeg maar ongeveer twee uur.

Tegenwoordig kunnen we werken waar en wanneer we willen; alles staat in de cloud en iedereen kan overal bij. Ook telefoneren gaat nu over internet waardoor je overal en altijd bereikbaar bent. Downtime duurt nu misschien maar tien minuten.

Door middel van het internet zijn we meer data gaan verzamelen en inzetten dan ooit te voren. Software is steeds beter en slimmer geworden. Alles zodat wij sneller en efficiënter te werk kunnen gaan. Hier komen natuurlijk ook veiligheidsregels bij kijken zoals de AVG.

Al deze verbeteringen in de technologie en veiligheid zijn geweldig, maar je moet het wel bij houden. Bij Wizzbit nemen we graag deze zorg uit jouw handen en zorgen wij dat u zo efficiënt mogelijk kunt werken.

Bij Wizzbit hebben we een brede kennis van het optimaliseren en moderniseren van de werkomgeving. De experts van Wizzbit helpen je graag verder om te kijken wat nou echt bij jouw bedrijf past en hoe wij het zo optimaal mogelijk kunnen maken.

Vragen of specifiek advies voor jouw bedrijf of situatie? Neem dan contact met ons op:

info@wizzbit.nl 070-394 32 00

Azure AD

Volledige controle over software binnen jouw bedrijfsnetwerk

Power BI

Een compleet beeld van alle verzamelde data

Office 365

Alle tools tot jouw beschikking waar en wanneer je wilt

Hardware

Van een 27″ beeldscherm tot een USB kabel. Wij leveren de hardware waar je op kan bouwen, nu en in de toekomst.

Helpdesk

Ondersteuning van de ICT collega’s van Wizzbit. Probleemloos werkt het jammer genoeg nooit, we helpen graag met alle hobbels op de weg.

Internet

Van het kabels trekken tot het monitoren van de internetlijn. Wij zorgen dat je up-and-running bent, want zonder internet kun je praktisch niets.

Wij zijn de ICT-collega voor: