IT veranderd in een razend tempo

Beschik altijd over de meest efficiënte oplossingen die de markt te bieden heeft

Toen en nu

De afgelopen 30 jaar is er extreem veel veranderd in de IT. Waar we vroeger een facilitaire dienst waren voor computers, zijn we tegenwoordig beveiliger, dienstverlener, beheerder en support voor de werking voor grote delen van cruciale bedrijfsprocessen bij diverse bedrijven. We zien deze beweging terug in diverse componenten. Van de inbelverbinding die men kent van vroeger, tot supersnelle 5G gigabit internetverbindingen vandaag de dag.

Wat is modern werken?

Modern werken staat voor de mogelijkheid om altijd en overal te kunnen werken zonder beperkingen van allerlei hardware of kantooromgevingen. Een eenduidige manier van werken met een veel hogere mate van (digitale)veiligheid van bestanden, toegangen en locaties waar data staat opgeslagen.

Modern werken en Wizzbit

Modern werken is in de praktijk geen product wat je bij één provider kunt aanschaffen. Het betreft een samenstelling van leveranciers wat zorgt voor een wenselijke situatie. Namen als Microsoft365, Wizzbit, Boekhoudsoftware en CRM systemen zijn bijvoorbeeld nodig om voor de gebruiker modern werken mogelijk te maken. De rol van Wizzbit als de ICT collega is de poortwachter voor de totale IT verwachting en dienstverlening van deze omgeving.