In februari van dit jaar kon je samen met ons de Cyber Security Quest doorlopen om zelfstandig beter inzicht te krijgen tot je dataveiligheid. Heb je hem gemist? Of wil je graag nogmaals de stappen doorlopen? Lees dan verder.

Introductie

De Wizzbit Cyber Security Quest! Hij is ontstaan nadat wij op jaarlijkse basis een toenemende vraag zien naar dataveiligheid. Vragen als “Ben ik wel veilig met mijn data?”, “Welke data heb ik nu eigenlijk?” en “Hoe belangrijk is dataveiligheid vandaag de dag?” komen vandaag de dag veel vaker voorbij.

Dat was voor ons de rede om het onderwerp groter en voornamelijk leuker aan te pakken. Want zeg nu eerlijk, het word er allemaal niet leuker op. Met deze ingrediënten zijn we naar de tekentafel gegaan en uiteindelijk gekomen tot de Wizzbit Cyber Security Quest.

De Cyber Security Quest is opgelost, maar nooit klaar!

Zoals gezegd is de Quest dan ten einde, maar de focus op je dataveiligheid mag eigenlijk nooit verzwakken. De digitale wereld versneld in een hoog tempo en zo ook de gevaren. We hopen in ieder geval dat je met het doorlopen van de Cyber Security Quest zelfstandig een beter inzicht hebt gekregen tot je dataveiligheid en ook het belang van dataveiligheid beter begrijpt. Hierbij nogmaals de vraagstukken die we samen stap-voor-stap hebben doorlopen;

  • Met welke leveranciers werk je?
  • Wie vertrouw je data toe?
  • En het belangrijkste: Welke data heb jij allemaal in bezit?

Heb je de Cyber Security Quest gemist? Of wil je hem nog een keer doorlopen?

De Quest is dan misschien wel ten einde, maar je kunt hem altijd opnieuw doen en hij is en blijft gratis voor iedereen. Zonder inschrijvingen of gekoppelde nieuwsbriefsystemen, gewoon gratis kennis delen van de ICT-collega.

Heb je een vraag over de Quest? Of over Cyber Security? Wij gaan zoals altijd graag vrijblijvend het gesprek met je aan.

Een vrijblijvend gesprek?

Heb je een vraag, wens je meer informatie of wil je graag even sparren met één van onze IT-specialisten? We nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden.

Tim Janss

IT-specialist

070 – 394 32 00

Bij versturen van dit formulier, ga je akkoord met de voorwaarden.