“De juiste ICT – ondersteuning om probleemloos en veilig te kunnen werken

Wat wil je nog meer..?”

Systeembeheer

All-in One

Computers moeten altijd goed werken. Tegelijkertijd wil je er niet eindeloos mee bezig zijn. Daarom neemt Wizzbit jouw systeembeheer graag uit handen. Van internet tot intranet, Apple en Windows, van CRM tot je back-ups: we richten het voor je in en zorgen dat jij en je medewerkers veilig en zonder problemen kunnen werken. Onze helpdesk is altijd bereikbaar voor vragen en een snelle, gedegen oplossing van je probleem.

De specialisten van Wizzbit zijn stuk voor stuk experts op het gebied van ICT en communicatie. We zijn voortdurend bezig met bijscholing, hebben ons eigen testlab waar we nieuwe toepassingen en hardware uitproberen, waar we laptops fixen en verloren data weer boven tafel halen. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op tech-gebied en hebben we er lol in om de nieuwste gadgets uit te proberen en te ontleden.

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we ook voor jouw organisatie de beste keuzes maken in het woud van internetaanbieders, systemen en applicaties. We kijken heel zorgvuldig wat voor jouw situatie de beste oplossing is en geven je eerlijk en gedegen advies. Of je nu alleen support op afroept wilt of liever je gehele systeembeheer uit handen geeft: we zijn blij met elke stap die we samen kunnen zetten om jouw werk leuker en makkelijker te maken.

Vragen of specifiek advies voor jouw bedrijf of situatie? Neem dan contact met ons op:

info@wizzbit.nl 070-394 32 00

Op afroep

Alleen support wanneer jij wilt? Dat kan. Je bent zelf in control over de kosten en bepaalt zelf wanneer een probleem opgelost moet worden door de ICT collega’s.

Werkzaamheden op uurbasis, zonder voorrijkosten!

Cloud Support

Onbeperkt remote support tijdens kantoortijd. Voor een vast bedrag per medewerker OF computer ben je verzekerd van een directe helpdesk. Ideaal voor je bedrijf zonder vast kantoor.

Vast bedrag per maand per medewerker voor onbeperkt support.

All-in beheer

voor remote en on-site support, 24×7 ondersteuning van een technische team en vaste afspraken voor geplande bezoeken. We regelen het tegen een vast tarief zodat er nooit vragen komen over de prijs, uren of problemen die spelen. U denk “echt all-in? Waar zit het addertje?”.  – Die is er niet. Wij hebben baat bij een probleemloze computeromgeving.

Vast bedrag per maand per medewerker inclusief on-site support.

Wij zijn de ICT-collega voor: