Welke verbinding past bij jullie?

Je wilt 24/7 een snelle internetverbinding, een die betrouwbaar is, snel en veilig. Dat kan. Wij bieden je alleen het neusje van de zalm. Want als het om internet gaat, kun je je geen risico permitteren. Voor breedband internet ligt (A)DSL voor de hand: een stabiele verbinding via de vaste telefoonlijn en een veilige configuratie. Een kwalitatieve trede hoger is glasvezelkabel, waarbij het dataverkeer minder wordt gehinderd door afstand en kwaliteit van de kabels.

Wat kan Wizzbit voor jullie betekenen

Wizzbit levert breedband internet via het netwerk van KPN, BB-ned, Eurofiber en Ziggo. Dat betekent één aanspreekpunt van internet tot PC. Welke verbinding mogelijk is op jouw locatie en het beste past bij je activiteiten, dat zoeken wij voor je uit. Uiteraard kunnen we de verbinding volledig laten aansluiten op je netwerk.

Maatwerk en tijdelijk internet

Sommige situaties vragen om maatwerk. Denk aan veilige VPN-verbindingen. Hiermee kunnen derden niet meekijken en zijn hackers kansloos. Wizzbit biedt dankzij de samenwerking met Rout-it één IP-VPN, waarmee de kosten beheersbaar blijven. Ook tijdelijk internet is maatwerk. Bij een verhuizing of storing kun je binnen 24 uur beschikken over een breedband verbinding in handig kofferformaat waarmee je overal binnen Nederland online bent. Een dag, een week, een maand, jij bepaalt zelf hoe lang!