Wij zijn GOLD!

Na een jarenlange intensieve samenwerking is Wizzbit vanaf heden officieel door Microsoft benoemd tot “Microsoft Gold partner”. Wij zijn zeer verheugd met deze certificering omdat het een toegekend resultaat is van de gezonde groei, aanwezige professionaliteit van de Wizzbit IT collega’s en de geweldige eindgebruikers die we mogen ondersteunen.

Wij zijn als ICT collega dan ook niet niet enkel bezig met omzet of licenties, maar voor ons nog veel belangrijker, met de adoptie en integratie van de beschikbare mogelijkheden in de bestaande dienstverlening. Door deze toekenning voelen we ons gesterkt om ieder vraagstuk te kunnen beantwoorden en onszelf een actief betrokken vertrouwde partner te mogen noemen.

De tweede mijlpaal is binnen! Op naar de volgende

Mijlpaal #1

Juli 2021

Wizzbit bestaat 30 jaar!

Mijlpaal #2

September 2021

Wizzbit is Microsoft Gold Partner

Mijlpaal #3

December 2021

…………binnenkort meer!

Maar wat betekent de status van Microsoft Gold partner?

Organisaties die samenwerken met Microsoft doen dit op basis van het partner model. Je vind hierin de volgende gradaties: Microsoft Partner, Microsoft Silver Partner en bovenaan dus Microsoft Gold Partner. Wij zijn enorm trots onze eerste “gouden plak” te mogen koppelen aan ons bedrijf. We hebben er hard voor moeten werken, aangezien Microsoft deze certificeringen niet makkelijk weggeeft.

De Microsoft Gold certificering is mogelijk wanneer een partner over meer dan 12 maanden kan laten zien dat ze;

  • Meerdere gecertificeerde medewerkers in dienst  heeft
  • Minimaal een  gebruiker omgeving vanaf 4000 services ondersteund
  • Groei, verbetering en training kan leveren voor adoptie van diensten

Een vrijblijvend gesprek?

Heb je een vraag, wens je meer informatie of wil je graag even sparren met één van onze IT-specialisten? We nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden.

Tim Janss

IT-specialist

070 – 394 32 00

Bij versturen van dit formulier, ga je akkoord met de voorwaarden.