Stabiel en 24/7 bereikbaar

Telefonisch altijd en overal bereikbaar zijn, dat vinden wij geen luxe maar een must. VoIP of anders, hoe die verbinding tot stand komt, dat is onze expertise. We stellen hoge eisen aan de bereikbaarheid en stabiliteit, daarom werken wij alleen met het netwerk van KPN. Voor jouw bedrijf of specifieke situatie zoekt Wizzbit uit welke oplossing het meest voordelig voor je uitpakt.

Mobiel, VOIP of virtueel kantoor

Onbeperkt bellen en sms’en naar alle Nederlandse nummers. Wizzbit biedt een mobiel abonnement waarvan de kosten voorspelbaar en overzichtelijk zijn, zonder verrassingen achteraf. Een stap verder gaat bellen over internet (VoIP). Een groot voordeel van VoIP is een forse besparing op je telefoonkosten. Wil je ook tijdens vergaderingen en klantbezoek bereikbaar zijn? Kies dan voor een virtueel kantoor, waarbij je de beschikking krijgt over alle faciliteiten van een telefooncentrale.

Welke mobiele oplossing ook aansluit bij je behoeften, Wizzbit denkt met je mee!

Call Recording

Er zijn vele manieren om met klanten te communiceren en telefonisch contact is daarvan één van de belangrijkste. Het maakt niet heel veel uit wat de aard van het contact is; een vraag, een klacht of een verkoop, het persoonlijke contact zorgt ervoor dat de boodschap veel beter bij de ontvanger aankomt. Met Call Recording heb je de mogelijkheid om een gesprek terug te luisteren en te zoeken naar punten ter verbetering.

Het verschil van professionele Voice-overs

“Goedendag, welkom bij…” Het klinkt zo eenvoudig en voordehand liggend, maar om dit korte moment van communicatie professioneel over te brengen komt toch wel iets meer kijken dan je zou verwachten. Vaak genoeg merken wij dat dit dan ook een struikelblok is voor ondernemers.