Systeembeheer Wateringen

Systeembeheer Wateringen nodig? Wizzbit is de ICT dienstverlener voor Wateringen en regio rondom Wateringen. De snelste verbinding, de beste techniek, de laatste ontwikkelingen, geen tijd en energie erin hoeven de steken, ICT is ons vak en onze passie daar zorgt het team systeembeheer Wateringen voor.

Systeembeheer Wateringen

Het systeembeheer levert diensten voor de regio Wateringen op het gebied van: bellen, wifi, internet, mail, hard- en software. Kortom, een volledige kantoor automatisering. IT of ICT, Wizzbit is voor regio Wateringen jou volledige ICT dienstverlener voor het MKB. Weten welke oplossing het beste past bij jouw bedrijf of situatie? Mail of bel een van jouw ICT-collega’s voor vrijblijvend advies:
Mail: info@wizzbit.nl, of bel: 070-394 32 00.

Natuurlijk kunnen we hier onze kennis etaleren en een opsomming geven van de computermerken waarmee we werken, de voordelen van Hosted Exchange, alle vormen van DSL, de CMS-systemen die we beheersen et cetera., maar wij denken dat jij daar helemaal niet op zit te wachten. Wat jij volgens ons wil weten is hoe je een optimale werkplek creëert. Dan is het fijn als je de technische inrichting over kunt laten aan een collega die er verstand van heeft. Wizzbit neemt de ICT-zorgen voor je uit handen.

De specialisten

Het systeembeheer uit Wateringen van Wizzbit zijn stuk voor stuk experts op het gebied van ICT en communicatie. We zijn voortdurend bezig met bijscholing, hebben ons eigen testlab waar we nieuwe toepassingen en hardware uitproberen, waar we laptops fixen en verloren data weer boven tafel halen. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op tech-gebied en hebben we er lol in om de nieuwste gadgets uit te proberen en te ontleden.

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we ook voor jouw organisatie de beste keuzes maken in het woud van internetaanbieders, systeembeheer en applicaties. We kijken heel zorgvuldig wat voor jouw situatie de beste oplossing is en geven je eerlijk en gedegen advies. Of je nu alleen support op afroept wilt of liever je gehele systeembeheer uit handen geeft: we zijn blij met elke stap die we samen kunnen zetten om jouw werk leuker en makkelijker te maken.

Online omgeving

We rennen niet halsoverkop achter de nieuwste technologieën aan. Wizzbit hecht veel waarde aan de stabiliteit, de veiligheid en de betrouwbaarheid. Daarom test het systeembeheer voortdurend de kwaliteit en de gebruikersvriendelijkheid van nieuwe technieken, automatisering, hardware, software en apps. Je wilt je hier niet druk over hoeven maken. Dat doen wij voor jou, we zouden niet anders willen.

Internet

Je wilt 24/7 een snelle internetverbinding, een die betrouwbaar is, snel en veilig. Dat kan. Wij bieden je alleen het neusje van de zalm. Want als het om internet gaat, kun je je geen risico permitteren. Voor breedband internet ligt (A)DSL voor de hand: een stabiele verbinding via de vaste telefoonlijn en een veilige configuratie. Een kwalitatieve trede hoger is glasvezelkabel, waarbij het dataverkeer veel minder wordt gehinderd door afstand en kwaliteit van de kabels. Op de vertrouwde – onterecht bekritiseerde, vinden wij – kabelverbinding hebben wij een totaal nieuwe kijk. (weten welke? Bel ons!) Bovendien zijn de prijs en de snelheid van de kabelverbinding ongeëvenaard.

Bellen

Telefonisch altijd en overal bereikbaar zijn, dat vinden wij geen luxe maar een must daar zorgt het systeembeheer voor. VoIP of anders, hoe die verbinding tot stand komt, dat is onze expertise. We stellen hoge eisen aan de bereikbaarheid en stabiliteit, daarom werken wij alleen met het netwerk van KPN. Voor jouw bedrijf of specifieke situatie zoekt Wizzbit uit welke oplossing het meest voordelig voor je uitpakt.

Wifi

De vraag naar een stabiel WiFi netwerk wordt elk jaar weer groter. Er wordt steeds minder op een vaste werkplek op kantoor gewerkt en steeds vaker in vergaderruimtes, op flexplekken, thuis, op het vliegveld en in hotels en cafés. Om van deze vrijheid te kunnen profiteren, zonder kosten te maken op mobiele telefonie netwerken, maken bedrijven steeds vaker gebruik van draadloze netwerken en WiFi-hotspots om in contact te blijven met collega’s, klanten en partners via het internet. Aanschaf, installatie en configuratie verloopt echter zelden vlekkeloos en ook het dagelijkse beheer kan de nodige hoofdbrekens geven. Wizzbit heeft hier het antwoord op: Wiz-Fi. Met Wizzbit Wiz-Fi kan het systeembeheer je een compleet verzorgde oplossing bieden voor een vast bedrag per maand.

Mailen

Mail moet gewoon werken, punt daar zorgt het systeembeheer voor hoe dan ook. Natúúrlijk moet het mailsysteem optimale veiligheid bieden en je privacy waarborgen. Dat begrijpen wij. Je wilt je niet druk hoeven maken over hardware, techniek of licenties. Bij ons daarom geen langlopende contracten, dure investeringen en onnavolgbare techneutenpraat. Maar professioneel advies van experts in vaktermen of in jip-en-janneketaal, wat jij wilt. En altijd snelle support, we laten een collega toch niet wachten?

Inrichting

Voor de inrichting van de werkplekken en aanleg van ICT-netwerken in je bedrijf, moet je veel keuzes maken. Welk type computers, server, telefoons en netwerk passen in jouw organisatie? Welke capaciteit heeft de centrale nodig? Heb je specifieke software nodig? Allemaal vragen waarbij Wizzbit met je mee kan denken. Wij leveren het hele assortiment van o.m. Dell, Apple en HP en hebben zicht op alle nieuwe ontwikkelingen. Een betrouwbaar advies, dus achteraf geen spijt van je investeringen. Met een All in One-abonnement verzorgen we de gehele inrichting, configuratie, beheer en onderhoud en koop je de hard- en software tegen extra gunstige tarieven.

Systeembeheer Den Haag

Optimale werkplek

Als je je werkdag begint, moeten je computer, de mail en de telefoon klaar zijn voor gebruik. Geen gedoe, maar up and running na een druk op de knop.

Find>

Systeembeheer Den Haag

Online omgeving

Zorgeloos je bedrijf runnen met de zekerheid van een stabiele, snelle internetverbinding en vertrouwen op volledige privacy en beveiliging? Dat kan!

Connect>

Systeembeheer Den Haag

Ontmoet de ICT-collega’s

Uit het woud van mogelijkheden selecteren wij steeds de beste oplossing. Wij experts? Eigenlijk een stelletje supernerds die het goed weten te vertellen.

Meet>