070 394 3200     info@wizzbit.nl

ICT en systeembeheer Rotterdam

De snelste verbinding, de beste techniek, de laatste ontwikkelingen, ICT is ons vak en onze passie. Wij regelen: bellen, wifi, internet, mail, hard- en software voor de regio Rotterdam. Kortom, een volledige kantoor automatisering. IT of ICT, Wizzbit is voor regio Rotterdam jou volledige ICT dienstverlener voor het MKB. Weten welke oplossing het beste past bij jouw bedrijf of situatie? Mail of bel een van jouw ICT-collega’s voor vrijblijvend advies:
Mail: info@wizzbit.nl, of bel: 070-394 32 00.

Optimale Werkplek

Natuurlijk kunnen we hier onze kennis etaleren en een opsomming geven van de computermerken waarmee we werken, de voordelen van Hosted Exchange, alle vormen van DSL, de CMS-systemen die we beheersen et cetera., maar wij denken dat jij daar helemaal niet op zit te wachten. Wat jij volgens ons wilt weten is hoe je een optimale werkplek creëert. Dan is het fijn als je de technische inrichting over kunt laten aan een collega die er verstand van heeft. Wizzbit neemt de ICT-zorgen voor je uit handen.

Online omgeving

We rennen niet halsoverkop achter de nieuwste technologieën aan. Wizzbit hecht veel waarde aan de stabiliteit, de veiligheid en de betrouwbaarheid. Daarom testen we voortdurend de kwaliteit en de gebruikersvriendelijkheid van nieuwe technieken, automatisering, hardware, software en apps. Je wilt je hier niet druk over hoeven maken. Dat doen wij voor jou, we zouden niet anders willen.

Rijswijk

Optimale werkplek

Als je je werkdag begint, moeten je computer, de mail en de telefoon klaar zijn voor gebruik. Geen gedoe, maar up and running na een druk op de knop.

Find >

Rijswijk

Online omgeving

Zorgeloos je bedrijf runnen met de zekerheid van een stabiele, snelle internetverbinding en vertrouwen op volledige privacy en beveiliging? Dat kan!

Connect >

Rijswijk

Ontmoet de ICT-collega’s

Uit het woud van mogelijkheden selecteren wij steeds de beste oplossing. Wij experts? Eigenlijk een stelletje supernerds die het goed weten te vertellen.

Meet >

Wij zijn ICT-collega voor:

systeembeheer rijswijk

25 JAAR AWESOMENESS

Wizzbit staat al 25 jaar als een huis. Hoewel de IT met de dag belangrijker en complexer wordt, zorgen wij ervoor dat wij onze collega’s compleet kunnen blijven ontzorgen en verder te helpen. Wizzbit helpt haar relaties te verbinden, te groeien, kosten te besparen en staat daarbij garant voor een stabiele IT-omgeving. Dit hebben we de afgelopen 25 jaar gedaan en zullen wij in de toekomst ook zeker blijven doen!

Bekijk hier Bit of Tomorrow

We kunnen het niet alleen, daarom werken we samen met de beste van de markt.