Systeembeheer Rotterdam

Systeembeheer Rotterdam nodig? Wizzbit is de ICT dienstverlener voor Rotterdam en regio rondom Rotterdam. De snelste verbinding, de beste techniek, de laatste ontwikkelingen, geen tijd en energie erin hoeven de steken, ICT is ons vak en onze passie daar zorgt het team systeembeheer Rotterdam voor.

Systeembeheer Rotterdam

Het systeembeheer levert diensten voor de regio Rotterdam op het gebied van: bellen, wifi, internet, mail, hard- en software. Kortom, een volledige kantoor automatisering. IT of ICT, Wizzbit is voor regio Rotterdam jou volledige ICT dienstverlener voor het MKB. Weten welke oplossing het beste past bij jouw bedrijf of situatie? Mail of bel een van jouw ICT-collega’s voor vrijblijvend advies:
Mail: info@wizzbit.nl, of bel: 070-394 32 00.

Natuurlijk kunnen we hier onze kennis etaleren en een opsomming geven van de computermerken waarmee we werken, de voordelen van Hosted Exchange, alle vormen van DSL, de CMS-systemen die we beheersen et cetera., maar wij denken dat jij daar helemaal niet op zit te wachten. Wat jij volgens ons wil weten is hoe je een optimale werkplek creëert. Dan is het fijn als je de technische inrichting over kunt laten aan een collega die er verstand van heeft. Wizzbit neemt de ICT-zorgen voor je uit handen.

De specialisten

Het systeembeheer uit Rotterdam van Wizzbit zijn stuk voor stuk experts op het gebied van ICT en communicatie. We zijn voortdurend bezig met bijscholing, hebben ons eigen testlab waar we nieuwe toepassingen en hardware uitproberen, waar we laptops fixen en verloren data weer boven tafel halen. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op tech-gebied en hebben we er lol in om de nieuwste gadgets uit te proberen en te ontleden.

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we ook voor jouw organisatie de beste keuzes maken in het woud van internetaanbieders, systeembeheer en applicaties. We kijken heel zorgvuldig wat voor jouw situatie de beste oplossing is en geven je eerlijk en gedegen advies. Of je nu alleen support op afroept wilt of liever je gehele systeembeheer uit handen geeft: we zijn blij met elke stap die we samen kunnen zetten om jouw werk leuker en makkelijker te maken.

Internet

U wilt 24/7 een snelle internetverbinding, een die betrouwbaar is, snel en veilig. Dat kan. Wij bieden alleen “het neusje van de zalm” oplossingen. Want als het om internet gaat, nemen we geen risico. Voor breedband internet ligt (A)DSL voor de hand: een stabiele verbinding via de vaste telefoonlijn en een veilige configuratie. Een kwalitatieve trede hoger is glasvezelkabel, waarbij het dataverkeer veel minder wordt gehinderd door afstand en kwaliteit van de kabels. Op de vertrouwde – onterecht bekritiseerde, vinden wij – kabelverbinding hebben wij een totaal nieuwe kijk. (Meer weten? Bel ons!) Bovendien zijn de prijs en de snelheid van de kabelverbinding ongeëvenaard.

Wifi

De vraag naar een stabiel WiFi netwerk wordt elk jaar weer groter. Er wordt steeds minder op een vaste werkplek op kantoor gewerkt en steeds vaker in vergaderruimtes, op flexplekken, thuis, op het vliegveld, in hotels en cafés. Om van deze vrijheid te kunnen profiteren, zonder kosten te maken op mobiele telefonie netwerken, maken bedrijven steeds vaker gebruik van draadloze netwerken en WiFi-hotspots om in contact te blijven met collega’s, klanten en partners via het internet. Aanschaf, installatie en configuratie verloopt echter zelden vlekkeloos en ook het dagelijkse beheer kan de nodige problemen geven. Wizzbit als ervaren ICT bedrijf heeft hier het antwoord op: Wiz-Fi. Met Wizzbit Wiz-Fi heeft u een compleet verzorgde oplossing voor een vast bedrag per maand.

Online omgeving

We rennen niet halsoverkop achter de nieuwste technologieën aan. Wizzbit hecht veel waarde aan stabiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom test ons systeembeheer team voortdurend de kwaliteit en de gebruikersvriendelijkheid van nieuwe technieken, automatisering, hardware, software en apps. U wilt zich hier niet druk over maken, dat doen wij, we zouden niet anders willen.

Bellen

Telefonisch altijd en overal bereikbaar zijn, dat vinden wij geen luxe maar een must. Hier zorgt ons systeembeheer team voor. VoIP of hoe anders die verbinding tot stand komt, dat is onze expertise. We stellen hoge eisen aan de bereikbaarheid en stabiliteit, daarom werken wij alleen met het netwerk van KPN. Voor uw bedrijf of specifieke situatie zoekt Wizzbit als ervaren ICT bedrijf uit welke oplossing het meest voordelig uitpakt.

Mailen

Mail moet gewoon werken, punt. Ons ervaren team systeembeheerders zorgt  hiervoor. Natúúrlijk moet het mailsysteem optimale veiligheid bieden en de privacy waarborgen. U wilt zich niet druk maken over hardware, techniek of licenties. Bij ICT bedrijf Wizzbit heeft u daarom geen langlopende contracten, dure investeringen en onnavolgbare techneutenpraat. Maar professioneel advies van experts in vaktermen of in jip-en-janneketaal, wat u wilt. En altijd snelle support, we laten een collega toch niet wachten?

Inrichting

Voor de inrichting van de werkplekken en aanleg van ICT-netwerken in uw bedrijf, moet u veel keuzes maken. Welk type computers, server, telefoons en netwerk passen in de organisatie? Welke capaciteit heeft de centrale nodig? Heeft u specifieke software nodig? Wizzbit levert betrouwbaar advies, dus achteraf geen spijt van uw investeringen. Met een All in One-abonnement verzorgen we de gehele inrichting, configuratie, beheer en onderhoud en koopt u de hard- en software tegen extra gunstige tarieven.

FAQ items aan het laden...

Optimale werkplek

Als je je werkdag begint, moeten je computer, de mail en de telefoon klaar zijn voor gebruik. Geen gedoe, maar up and running na een druk op de knop.

Find

Online omgeving

Zorgeloos je bedrijf runnen met de zekerheid van een stabiele, snelle internetverbinding en vertrouwen op volledige privacy en beveiliging? Dat kan!

Connect

Ontmoet de ICT-collega’s

Uit het woud van mogelijkheden selecteren wij steeds de beste oplossing. Wij experts? Eigenlijk een stelletje supernerds die het goed weten te vertellen.

Meet