070 394 3200     info@wizzbit.nl

Systeembeheer, net een stapje extra

Uw ICT omgeving is de basis voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Die ondersteuning bieden wij in de vorm van een persoonlijk stuk systeemsupport. Onze systeembeheerders kunt u aanspreken met “je”.  Daarom denken wij dat u veel beter bedient kunt worden door een lokale speler die uw werkomgeving en uw situatie begrijpt. Als ICT-collega zijn we altijd dichtbij om je te helpen. Online, telefonisch en indien nodig op locatie, kun je op ons rekenen. Van ons kun je verwachten dat we met een passend advies en hedendaagse oplossingen komen die aansluiten bij de behoefte. We doen dat door ons te verplaatsen in jouw werksituatie, organisatie en bedrijfsprocessen. Zo helpen we je je kosten beter te beheersen of beter bereikbaar te zijn voor je klanten, zorgen we ervoor dat je ICT-omgeving up and running is en dat je steeds over de juiste faciliteiten én juiste ondersteuning beschikt om altijd en overal, veilig én probleemloos, te kunnen werken.

Niet alleen in Leiden, maar ook in Voorschoten, Leiderdorp, Katwijk en Zoeterwoude zijn we uw systeembeheerder! Meer weten? Bel of mail ons:


info@wizzbit.nl 070-394 32 00

Hardware

Van een 27″ beeldscherm tot een USB kabel, van een draadloze muis tot een mailserver. Wij leveren de hardware waar je op kan bouwen, nu en in de toekomst.

Gijs_Allin

Helpdesk

Ondersteuning van de ICT collega’s van Wizzbit. Probleemloos werkt het jammer genoeg nooit, maar we helpen je graag met alle hobbels op de weg.

Op afroep

Alleen support wanneer jij wilt? Dat kan. Je bent zelf in control over de kosten en bepaalt zelf wanneer een probleem opgelost moet worden door de ICT collega’s