Systeembeheer ingewikkeld?
Mag Wizzbit, als ervaren ICT bedrijf, u GRATIS adviseren?

070-3943200

Stel ons uw vragen via e-mail

We komen zo spoedig mogelijk bij u terug met antwoord op uw vragen!
Of bel ons direct!

Ons team van ervaren systeembeheerders zit klaar om met uw vragen aan de slag te gaan!

070-3943200

Internet

U wilt 24/7 een snelle internetverbinding, een die betrouwbaar is, snel en veilig. Dat kan. Wij bieden alleen “het neusje van de zalm” oplossingen. Want als het om internet gaat, nemen we geen risico. Voor breedband internet ligt (A)DSL voor de hand: een stabiele verbinding via de vaste telefoonlijn en een veilige configuratie. Een kwalitatieve trede hoger is glasvezelkabel, waarbij het dataverkeer veel minder wordt gehinderd door afstand en kwaliteit van de kabels. Op de vertrouwde – onterecht bekritiseerde, vinden wij – kabelverbinding hebben wij een totaal nieuwe kijk. (Meer weten? Bel ons!) Bovendien zijn de prijs en de snelheid van de kabelverbinding ongeëvenaard.

Wifi

De vraag naar een stabiel WiFi netwerk wordt elk jaar weer groter. Er wordt steeds minder op een vaste werkplek op kantoor gewerkt en steeds vaker in vergaderruimtes, op flexplekken, thuis, op het vliegveld, in hotels en cafés. Om van deze vrijheid te kunnen profiteren, zonder kosten te maken op mobiele telefonie netwerken, maken bedrijven steeds vaker gebruik van draadloze netwerken en WiFi-hotspots om in contact te blijven met collega’s, klanten en partners via het internet. Aanschaf, installatie en configuratie verloopt echter zelden vlekkeloos en ook het dagelijkse beheer kan de nodige problemen geven. Wizzbit als ervaren ICT bedrijf heeft hier het antwoord op: Wiz-Fi. Met Wizzbit Wiz-Fi heeft u een compleet verzorgde oplossing voor een vast bedrag per maand.

Online omgeving

We rennen niet halsoverkop achter de nieuwste technologieën aan. Wizzbit hecht veel waarde aan stabiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom test ons systeembeheer team voortdurend de kwaliteit en de gebruikersvriendelijkheid van nieuwe technieken, automatisering, hardware, software en apps. U wilt zich hier niet druk over maken, dat doen wij, we zouden niet anders willen.

Bellen

Telefonisch altijd en overal bereikbaar zijn, dat vinden wij geen luxe maar een must. Hier zorgt ons systeembeheer team voor. VoIP of hoe anders die verbinding tot stand komt, dat is onze expertise. We stellen hoge eisen aan de bereikbaarheid en stabiliteit, daarom werken wij alleen met het netwerk van KPN. Voor uw bedrijf of specifieke situatie zoekt Wizzbit als ervaren ICT bedrijf uit welke oplossing het meest voordelig uitpakt.

Mailen

Mail moet gewoon werken, punt. Ons ervaren team systeembeheerders zorgt  hiervoor. Natúúrlijk moet het mailsysteem optimale veiligheid bieden en de privacy waarborgen. U wilt zich niet druk maken over hardware, techniek of licenties. Bij ICT bedrijf Wizzbit heeft u daarom geen langlopende contracten, dure investeringen en onnavolgbare techneutenpraat. Maar professioneel advies van experts in vaktermen of in jip-en-janneketaal, wat u wilt. En altijd snelle support, we laten een collega toch niet wachten?

Inrichting

Voor de inrichting van de werkplekken en aanleg van ICT-netwerken in uw bedrijf, moet u veel keuzes maken. Welk type computers, server, telefoons en netwerk passen in de organisatie? Welke capaciteit heeft de centrale nodig? Heeft u specifieke software nodig? Wizzbit levert betrouwbaar advies, dus achteraf geen spijt van uw investeringen. Met een All in One-abonnement verzorgen we de gehele inrichting, configuratie, beheer en onderhoud en koopt u de hard- en software tegen extra gunstige tarieven.