070 394 3200     info@wizzbit.nl

Optimale werkplek

Hoe zit jouw optimale werkplek eruit? Supersnel internet, een computer waar je op kunt vertrouwen? Of is het belangrijk dat je medewerkers thuis kunnen werken?

Het is onbetaalbaar: werken en ondernemen met de zekerheid dat je gegevens niet zomaar verdwijnen, dat je overal bereikbaar bent en dat jij en je mensen altijd kunnen werken. Hoe belangrijk dat allemaal eigenlijk is merk je pas als systemen plotseling haperen, als het internet eruit ligt of erger: als gevoelige gegevens op straat komen te liggen.

Daarom kun je vertrouwen op de experts van Wizzbit. Zij kunnen jou een veilige, snel werkende en efficiënte werkplek te garanderen. Onze mensen hebben grondige kennis en ervaring op het gebied van systemen (zowel Mac als Windows), toepassingen, communicatie en veiligheid. Ze begrijpen je systemen door en door en kunnen problemen snel detecteren en oplossen. Dat betekent óók dat we een grote verantwoordelijkheid hebben als het gaat om de gegevens van je bedrijf en je klanten. Daar zijn we ons goed van bewust.

Daarom vinden we vertrouwen en een prettige samenwerking van het grootste belang. We denken graag met je mee over hoe jouw organisatie beter, goedkoper en efficiënter kan worden ingericht. Zodat jij je kunt focussen op je werk, in alle rust, met de zekerheid van een solide ICT-infrastructuur.

 

Vragen of specifiek advies voor jouw bedrijf of situatie? Neem dan contact met ons op:


info@wizzbit.nl 070-394 32 00

Systeembeheer

Alles op je werkplek moet goed werken, daar zijn wij voor.

Internet

Betrouwbaar en snel internet is essentieel, dat regelen we.

Bellen

Telefonisch altijd bereikbaar zijn, dat is een must.

Mailen

Overal op de wereld je mail kunnen bekijken, dat is handig.

Inrichting

Wij kunnen de ideale werkplek voor je opzetten.

Installatie op maat

Back-up en antivirus zijn belangrijk voor een stabiele werkomgeving.

Hardware

Van een 27″ beeldscherm tot een USB kabel. Wij leveren de hardware waar je op kan bouwen, nu en in de toekomst.

Internet

Van het kabels trekken tot het monitoren van de internetlijn. Wij zorgen dat je up-and-running bent, want zonder internet kun je praktisch niets.

Helpdesk

Ondersteuning van de ICT collega’s van Wizzbit. Probleemloos werkt het jammer genoeg nooit, we helpen graag met alle hobbels op de weg.

Wie gingen je voor: