Ga mee met je tijd en stap over naar

modern werken

Optimale werkplek

Hoe ziet jouw optimale werkplek eruit? Supersnel internet, een computer waar je op kunt vertrouwen? Of is het belangrijk dat je medewerkers thuis kunnen werken?

Het is onbetaalbaar: werken en ondernemen met de zekerheid dat je gegevens niet zomaar verdwijnen, dat je overal bereikbaar bent en dat jij en je mensen altijd kunnen werken. Hoe belangrijk dat allemaal eigenlijk is merk je pas als systemen plotseling haperen, als het internet eruit ligt of erger: als gevoelige gegevens op straat komen te liggen.

Daarom kun je vertrouwen op de experts van Wizzbit. Zij kunnen jou een veilige, snel werkende en efficiënte werkplek garanderen. Onze mensen hebben grondige kennis en ervaring op het gebied van systemen (zowel Mac als Windows), toepassingen, communicatie en veiligheid. Ze begrijpen je systemen door en door en kunnen problemen snel detecteren en oplossen. Dat betekent óók dat we een grote verantwoordelijkheid hebben als het gaat om de gegevens van je bedrijf en je klanten. Daar zijn we ons goed van bewust.

Daarom vinden we vertrouwen en een prettige samenwerking van het grootste belang. We denken graag met je mee over hoe jouw organisatie beter, goedkoper en efficiënter kan worden ingericht. Zodat jij je kunt focussen op je werk, in alle rust, met de zekerheid van een solide ICT-infrastructuur.

Vragen of specifiek advies voor jouw bedrijf of situatie? Neem dan contact met ons op:

info@wizzbit.nl 070-394 32 00

Systeembeheer

Alles op je werkplek moet goed werken, daar zijn wij voor.

Internet

Betrouwbaar en snel internet is essentieel, dat regelen we.

Bellen

Telefonisch altijd bereikbaar zijn, dat is een must.

Mailen

Overal op de wereld je mail kunnen bekijken, dat is handig.

Inrichting

Wij kunnen de ideale werkplek voor je opzetten.

Installatie op maat

Back-up en antivirus zijn belangrijk voor een stabiele werkomgeving.

Wij zijn de ICT-collega voor: