“100% privacy en beveiliging.

Omdat je niet wilt dat je vertrouwelijke mails zomaar door Jan en alleman worden gelezen”

Geen wachttijd voor e-mail

Mail moet gewoon werken, punt. Natúúrlijk moet het mailsysteem optimale veiligheid bieden en je privacy waarborgen. Dat begrijpen wij. Je wilt je niet druk hoeven maken over hardware, techniek of licenties. Bij ons daarom geen langlopende contracten, dure investeringen en onnavolgbare techneutenpraat. Maar professioneel advies van experts in vaktermen of in jip-en-janneketaal, wat jij wilt. En altijd snelle support, we laten een collega toch niet wachten?

Microsoft Partner Office 365

Samenwerken doen we steeds mobieler. Vanuit huis of op de flexplek werken we steeds vaker projectmatig: met collega’s op kantoor of met klanten over de hele wereld. Wizzbit helpt je om goed, snel en vooral veilig flexibel te werken. Een van de pakketten waarmee dat kan is Office365 van Microsoft. Dat zijn de beste office-programma’s zoals je die gewend bent (Word en Excel, aangevuld met cloud- en communicatiediensten zoals Outlook, Sharepoint en Onedrive).

Met dit totaalpakket heb je een oplossing voor alles waar je kantoor mee te maken krijgt. Inloggen en werken kan overal. Vergaderingen en videoconferenties organiseer je gemakkelijk online. Bestanden en projecten zijn altijd beschikbaar en kun je delen met elkaar: of het nu op je PC, Mac, laptop of smartphone is.

Wizzbit is Microsoft Partner voor Office365, Microsoft Sharepoint en Onedrive integraties. Bij ons kun je terecht voor advies over de beste opties voor jouw bedrijf. Wij kijken kritisch naar welk abonnement het beste bij jullie past, welke toepassingen je wel en niet nodig hebt en we regelen de licenties voor je. Zodat je zeker weet dat alles gewoon werkt en dat je nooit te veel betaalt. Daarnaast zorgen we natuurlijk altijd voor een back-up, óók op locatie, want veiligheid en zekerheid zijn met clouddiensten zoals deze juist extra belangrijk geworden.

Gebruik jij wel alle mogelijkheden van je officepakket? Veilig samenwerken, altijd en overal. Ontdek de handige lifehacks van Office365.

Vragen of specifiek advies voor jouw bedrijf of situatie? Neem dan contact met ons op:

info@wizzbit.nl 070-394 32 00

Wat is Cloud eigenlijk?

Gmail, Google’s online mailprogramma, is een snelle mailoplossing met grote opslag en uitstekende anti-spam.

Met Hosted Exchange wordt je data bij ons in het datacenter opgeslagen en wordt er dagelijks een back-up gemaakt.

Bij Office 365 worden je gegevens in de cloud opgeslagen en krijg je complete kantoorsoftware inclusief Word, Excel en Powerpoint

Wij zijn de ICT-collega voor: