“Net als jij hebben we er een enorme hekel aan als internet eruit ligt.

Infrastructuur

Je wilt 24/7 een snelle internetverbinding, een die betrouwbaar is, snel en veilig. Dat kan. Wij bieden je alleen het neusje van de zalm. Want als het om internet gaat, kun je je geen risico permitteren. Voor breedband internet ligt (A)DSL voor de hand: een stabiele verbinding via de vaste telefoonlijn en een veilige configuratie. Een kwalitatieve trede hoger is glasvezelkabel, waarbij het dataverkeer veel minder wordt gehinderd door afstand en kwaliteit van de kabels. Op de vertrouwde – onterecht bekritiseerde, vinden wij – kabelverbinding hebben wij een totaal nieuwe kijk. (weten welke? Bel ons!) Bovendien zijn de prijs en de snelheid van de kabelverbinding ongeëvenaard.

Connectie

Wizzbit levert breedband internet via het netwerk van KPN, BB-ned, Eurofiber en Ziggo. Dat betekent één aanspreekpunt van internet tot PC. Welke verbinding mogelijk is op jouw locatie en het beste past bij je activiteiten, dat zoeken wij voor je uit. Uiteraard kunnen we de verbinding volledig laten aansluiten op je netwerk.

Maatwerk en tijdelijk internet

Sommige situaties vragen om maatwerk. Denk aan veilige VPN-verbindingen. Hiermee kunnen derden niet meekijken en zijn hackers kansloos. Wizzbit biedt dankzij de samenwerking met Rout-it één IP-VPN, waarmee de kosten beheersbaar blijven. Ook tijdelijk internet is maatwerk. Bij een verhuizing of storing kun je binnen 24 uur beschikken over een breedband verbinding in handig kofferformaat waarmee je overal binnen Nederland online bent. Een dag, een week, een maand, jij bepaalt zelf hoe lang!

Een maatoplossing bedenken is onze leukste uitdaging. Neem contact met ons op en wij vinden voor jou de beste ICT-oplossing.

Vragen of specifiek advies voor jouw bedrijf of situatie? Neem dan contact met ons op:

info@wizzbit.nl 070-394 32 00

wat is vpn eigenlijk?

Tijdelijk Internet

Nog geen internet op je nieuwe werkplek? Of de verkeerde kabel doorgeknipt op je huidige? Regel een koffer met Tijdelijk Internet!

Vast internet

Internet is een basisbehoefte voor elke ondernemer. Of je dit nu wilt via kabel, koper of glas, wij regelen het voor je!

Redundant Internet

Kan je niks meer als je geen internet hebt? Met een backup internetlijn is die ergernis al een stuk minder.

Wij zijn de ICT-collega voor: