"In een tijd van overvloed is keuzes maken soms verdraaide lastig. Met de juiste kennis wordt kiezen een stuk makkelijker"

Werkplekautomatisering

Voor de inrichting van de werkplekken en aanleg van ICT-netwerken in je bedrijf, moet je veel keuzes maken. Welk type computers, server, telefoons en netwerk passen in jouw organisatie? Welke capaciteit heeft de centrale nodig? Heb je specifieke software nodig? Allemaal vragen waarbij Wizzbit met je mee kan denken. Wij leveren het hele assortiment van o.m. Dell, Apple en HP en hebben zicht op alle nieuwe ontwikkelingen. Een betrouwbaar advies, dus achteraf geen spijt van je investeringen. Met een All in One-abonnement verzorgen we de gehele inrichting, configuratie, beheer en onderhoud en koop je de hard- en software tegen extra gunstige tarieven.

Vragen of specifiek advies voor jouw bedrijf of situatie? Neem dan contact met ons op:

info@wizzbit.nl 070-394 32 00

Mobiele werkplek

Met de komst van Het Nieuwe Werken heeft mogelijk niet elke werknemer een eigen computer nodig. Hoe zorg je ervoor dat hij of zij wel goed bereikbaar blijft: schaf je per werknemer een laptop aan, een tablet of een smart phone? Welk abonnement is dan gunstig? Uitzoeken wat in jouw situatie het meest voordelig is, kost veel tijd. Bespaar jezelf die tijd en vraag het je ICT-collega’s buitenshuis die immers dagelijks met dit bijltje hakken.

Thuiswerkplek

Er wordt steeds vaker thuis gewerkt. Dat vereist wel het een en ander. Een veilige laptop met een beveiligde VPN connectie naar de server bijvoorbeeld. En als er gebeld moet worden, is het fijn als de werknemer zijn interne nummer van et bedrijf kan gebruiken. Dit is iets wat wij al allemaal voor je op een rijtje hebben gezet.

Presentatieplek

Wil je graag een ruimte waar je kan presenteren? Ook deze kunnen wij inrichten. Met bijvoorbeeld verschillende beamers, stroompunten voor de hele zaal, presentatiedesk met alles er op en eraan of een app voor de tablet zodat je als presentator zelf kan rondlopen. Niks is ons te gek. Neem contact met ons op voor een uitgebreid advies en mogelijkheden.