Blog2019-10-18T08:57:23+00:00

Call Recording

Snel, sneller en nog sneller. Alles moet tegenwoordig zo snel en vlot mogelijk gaan. De tijd van de mailtjes van een paar jaar geleden gaat al langzaam weer terug naar de tijd van bellen, want de beller is sneller.

Office 365

E-mail is in bijna ieder bedrijf één van de belangrijkste tools voor het uitvoeren van de werkzaamheden, het grootste gedeelte van de communicatie verloopt via de mail.

Windows 7 stopt er mee!

De ontwikkeling van ICT en software staat nooit stil. Er wordt continu geprobeerd functies te verbeteren, meer mogelijkheden te creëren voor de gebruiker en (niet geheel onbelangrijk) de veiligheid te vergroten.

Wizzbit steunt ChildsLife

Wizzbit doet mee in de maatschappij! Voor een aantal goede doelen dragen wij ons spreekwoordelijke "steentje bij". Zo ook voor ChildsLife. Wizzbit zorgt dat de IT omgeving veilig blijft draaien en helpt mee met het onderhoud van de website.

Wizzbit Erkend Leerbedrijf

Wizzbit is een Erkend Leerbedrijf. Wij helpen mee aan het opleiden van de volgende generatie in de IT wereld. Ieder jaar komen er nieuwe leergierige scholieren bij ons kantoor en leren hoe het is om in de praktijk te werken.

Wizzbit zonnepanelen

Ieder bedrijf is bezig met energie, vooral in deze tijd. Ook Wizzbit draagt zijn steentje bij aan het opwekken van schone energie. Computers, servers en alle IT oplossingen die op het Wizzbit kantoor aanwezig zijn vragen overigens behoorlijk wat energie.

JiNC Bliksemstage bij Wizzbit

Een dagje "meedraaien" met de ICT-collega's van Wizzbit. Dat stond er woensdag 30 mei op het programma voor de kinderen van Bassisschool 't Palet uit Den Haag. De zenuwachtige gezichtjes die wij in het begin aan de tafel mochten ontmoeten, werden al snel ingeruild voor blije en lachende gezichtjes.

De AVG en jouw website

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

Ruckus Big Dog Reseller

Voor je bedrijf, organisatie of evenement is een betrouwbaar internet van groot belang. Maar hoewel Wi-Fi inmiddels net zo vanzelfsprekend is als water uit de kraan, wekt het in de praktijk nogal eens wat ergernis op.

Microsoft Partner Office365

Samenwerken doen we steeds mobieler. Vanuit huis of op de flexplek werken we steeds vaker projectmatig: met collega's op kantoor of met klanten over de hele wereld. Wizzbit helpt je om goed, snel en vooral veilig flexibel te werken. Een van de pakketten waarmee dat kan is Office365 van Microsoft. Dat zijn de beste office-programma's zoals je die gewend bent zoals Word en Excel, aangevuld met cloud- en communicatiediensten zoals Outlook, Sharepoint en Onedrive.

Bescherm je bedrijf tegen ransomware

Het komt steeds vaker voor dat organisaties te maken krijgen met ransomware. In de afgelopen maanden zijn niet alleen (kleine) bedrijven maar ook de Tweede Kamer, Gooise gemeenten, ziekenhuizen en openbaar vervoersystemen getroffen door ransomware. Nederland staat op de 4e plek van meeste ransomware bestemmingen.

Is jouw website responsive?

Responsive wil zeggen dat de inhoud van een website zich aanpast aan de grootte van het scherm waarop hij bekeken wordt. Tekst, beeld en designelementen worden automatisch geschaald, waardoor de site optimaal gebruiksvriendelijk is.

Veiligheid update van je ICT Collega: De Firewall

Waarom heb ik als (kleine) ondernemer eigenlijk een firewall nodig? Is dat niet voor grote bedrijven? Wat doet zo’n firewall eigenlijk? Werk ik nu wel veilig? Werken mijn medewerkers veilig thuis? Ben ik veilig tegen ransomware?  Deze vragen krijgen wij geregeld van onze relaties.  Om hier meer inzicht in te geven sturen we je deze update, zodat je precies weet waarom ook jouw bedrijf een goede firewall zou moeten hebben!