070 394 3200     info@wizzbit.nl

ICT en systeembeheer Delft

De laatste ontwikkelingen, de snelste verbinding, ICT is ons vak en onze passie. Wij leveren diensten voor de regio Delft op het gebied van: wifi, internet, bellen, mail, hard- en software. Kortom, volledig kantoor automatisering. Wizzbit is voor regio Delft jouw volledige IT dienstverlener voor het MKB. Wil je weten welke oplossing het best bij jou past? Mail of bel een van de ICT-collega’s voor vrijblijvend advies:
Mail: info@wizzbit.nl, of bel: 070-394 32 00.

Optimale Werkplek

Natuurlijk kunnen we hier onze kennis presenteren en een opsomming geven van de computermerken waarmee we vloeiend kunnen werken, de voordelen van Hosted Exchange en VoIP telefonie, alle vormen van DSL, de CMS-systemen die we beheersen, dat wij Office365 partner zijn, et cetera., maar wij denken dat jij daar helemaal niet op zit te wachten. Wat jij volgens ons wilt weten is hoe je een optimale werkplek creëert. Bij Wizzbit bent u dan op het juiste adres. Wij nemen deze zorgen uit uw handen.

Online omgeving

We rennen niet zomaar achter de nieuwste technologieën aan zonder er eerst grondig onderzoek naar te doen. Wizzbit hecht namelijk veel waarde aan de stabiliteit, de veiligheid en de betrouwbaarheid. Daarom testen we voortdurend de kwaliteit en de gebruikersvriendelijkheid van nieuwe technieken, automatisering, hardware, software en apps. Je wilt je hier niet druk over hoeven maken. Dat doen wij voor jou, we zouden niet anders willen.

JN8A5835-03

Optimale werkplek

Als je je werkdag begint, moeten je computer en/of laptop, de mail en de telefoon klaar zijn voor gebruik. Geen gedoe, maar up and running na een druk op de knop 24/7.

Find >

JN8A5835

Online omgeving

Zorgeloos je bedrijf runnen met de zekerheid van een stabiele, snelle internetverbinding en vertrouwen op volledige privacy en beveiliging? Wizzbit maakt dit mogelijk!

Connect >

JN8A5835-02

Ontmoet de ICT-collega’s

Uit het woud van mogelijkheden selecteren wij steeds de beste oplossing, maar zouden wij onszelf experts noemen? Eigenlijk vinden wij onszelf gewoon een stelletje supernerds die het goed weten te vertellen.

Meet >

Wij zijn ICT-collega voor:

Bot_Logo_175

25 JAAR AWESOMENESS

Wizzbit staat al 25 jaar als een huis. Hoewel de IT met de dag belangrijker en complexer wordt, zorgen wij ervoor dat wij onze collega’s compleet kunnen blijven ontzorgen en verder te helpen. Wizzbit helpt haar relaties te verbinden, te groeien, kosten te besparen en staat daarbij garant voor een stabiele IT-omgeving. Dit hebben we de afgelopen 25 jaar gedaan en zullen wij in de toekomst ook zeker blijven doen!

Bekijk hier Bit of Tomorrow

We kunnen het niet alleen, daarom werken we samen met de beste van de markt.