070 394 3200     info@wizzbit.nl

Werken bij Wizzbit

Bij Wizzbit krijg je de mogelijkheid om jezelf, samen met je collega’s, te bestempelen als een nerd die heldere en begrijpbare oplossingen maakt. Zie hieronder welke vacatures we voor jou open hebben staan.

Systeembeheerder

Van VOIP toestellen tot internet en van de mobiele telefoon tot de server. Zonder 1 van deze onderdelen kan de klant zijn werk niet doen. Daar kom jij kijken! Het is je doel om ervoor te zorgen dat de gehele automatisering veilig, stabiel en… WERKT! Je staat tussen allerlei technische oplossingen en de klant in om ervoor te zorgen dat de klant niets hoeft te begrijpen van hetgeen jij doet.

Meer info >

Developer

Je werkt binnen Wizzbit samen met een klein team aan een maatwerk oplossing voor je klant. Binnen WordPress, Typo3 of Symfony maken wij een groot deel van de oplossingen. Dat is niet het enige, want door de enorme hoeveelheid geweldige clouddiensten die op het internet beschikbaar zijn, moet je deze ook zeker kunnen meenemen in je oplossing naar de klant.

Meer info >

Accountmanager

Als Accountmanager bij Wizzbit heb je een duidelijke missie: onze groei soepel laten verlopen en de omzet verhogen. Dat doe je door koude leads op te warmen, klantrelaties aan te gaan, bestaande klanten vast te houden en heldere voorstellen te schrijven. Uiteraard werk je daarbij samen met je collega’s en rapporteer je direct aan Peter, de directeur van Wizzbit.

Meer info >