Een nieuwe website

Wil je je huidige website vernieuwen of een nieuwe website laten ontwikkelen? Dan is het goed om vooraf over een aantal zaken na te denken. Ten eerste is een website altijd een middel, nooit een doel op zich. Bedenk dus wat het voornaamste doel van jouw website is. Wil je bijvoorbeeld dat bezoekers zich inschrijven op een nieuwsbrief, informatie aanvragen of een product kopen? Zorg er dan voor dat je website de bezoekers gemakkelijk naar dit doel toe leidt. In vaktermen: Goede usability draagt bij aan een hogere conversie.

Een passende uitstraling

Daarnaast is een passende uitstraling ook van belang. De uitstraling van je website moet jouw doelgroep aanspreken. Let er op dat er een goede samenhang is tussen vorm, tekst en beeld. Dit draagt allemaal bij of de bezoeker uiteindelijk overgaat tot het uitvoeren van de gewenste handeling (bijvoorbeeld contact met je opnemen) of dat hij weer verder gaat zoeken.

Je logo als eerste kennismaking

Je logo geeft in één oogopslag weer waar jouw bedrijf voor staat. Past je oude logo nog wel bij jouw identiteit? Als je investeert in een nieuwe website is het verstandig ook je logo onder de loep te nemen. Je logo is immers vaak het eerste beeld wat potentiële klanten te zien krijgen van jouw bedrijf.

Fotografie

Je bedrijf: dat zijn meer de mensen die er werken, dan je product. Dat is in ieder geval onze mening. Met professionele fotografie bied je je klanten een kijkje achter de schermen. Zo creëer je verbinding met je klanten en maak je het laagdrempeliger voor hen om contact met je op te nemen.

Teksten

Wie zijn jouw klanten? En waarom moeten zij bij jou zijn en niet bij je concurrent? Het verhaal dat je op je website vertelt moet passen bij jou en je doelgroep aanspreken. Heldere, goed gestructureerde teksten zijn bovendien cruciaal voor een goede plek in de zoekresultaten van Google. (SEO)

Hoger in Google (SEO optimalisatie)

Iedereen wil tegenwoordig hoger in Google. Het is immers waar vele zoektochten naar nieuwe diensten of producten worden gestart. Met een SEO-traject optimaliseren we de vindbaarheid van jouw website. We doen onderzoek welke zoektermen voor jou relevant zijn en met welke zoektermen we binnen een vastgesteld budget resultaat kunnen behalen.