070 394 3200     info@wizzbit.nl

rijswijkWebdesign bureau Rijswijk

Tegenwoordig is alles online. Een snelle search op Google en even snel de eerste paar websites bekijken is tegenwoordig de norm, maar mensen moeten wel voor jouw website kiezen. De eerste indruk moet perfect zijn en daarom is het belangrijk dat jouw website er professioneel, mooi en verzorgd uitziet. Bij Wizzbit weten we dit al te goed. Wizzbit is uw IT Dienstverlener als het gaat om webdesign. Wij ontwerpen, beheren en onderhouden websites. Dit doen we samen met jou.

Jouw website, bovenaan Google

Heb je al een oudere website met bestaande ontwerpen? Dat is mooi! Wij zullen jouw website een nieuwe look geven. Maar ook als je nog geen bestaande ontwerpen hebt. Wij ontwerpen ook logo’s, wij helpen met branding en wij doen aan online marketing. Ook kunnen wij jouw site onderhouden en zorgen dat deze zo hoog mogelijk in Google komt zodat je sneller vindbaar bent.

Webdesign is niet het enige dat Wizzbit doet. Wij doen ook systeembeheer, IoT, tech advies en meer! Kortom, Wizzbit is jouw IT dienstverlener!

Rijswijk

Optimale werkplek

Als je je werkdag begint, moeten je computer, de mail en de telefoon klaar zijn voor gebruik. Geen gedoe, maar up and running na een druk op de knop.

Find >

Rijswijk

Online omgeving

Zorgeloos je bedrijf runnen met de zekerheid van een stabiele, snelle internetverbinding en vertrouwen op volledige privacy en beveiliging? Dat kan!

Connect >

Rijswijk

Ontmoet de ICT-collega’s

Uit het woud van mogelijkheden selecteren wij steeds de beste oplossing. Wij experts? Eigenlijk een stelletje supernerds die het goed weten te vertellen.

Meet >

Wij zijn ICT-collega voor:

systeembeheer rijswijk

25 JAAR AWESOMENESS

Wizzbit staat al 25 jaar als een huis. Hoewel de IT met de dag belangrijker en complexer wordt, zorgen wij ervoor dat wij onze collega’s compleet kunnen blijven ontzorgen en verder te helpen. Wizzbit helpt haar relaties te verbinden, te groeien, kosten te besparen en staat daarbij garant voor een stabiele IT-omgeving. Dit hebben we de afgelopen 25 jaar gedaan en zullen wij in de toekomst ook zeker blijven doen!

Bekijk hier Bit of Tomorrow

We kunnen het niet alleen, daarom werken we samen met de beste van de markt.