VoIP Telefonie Deskundige Voorburg

VoIP Telefonie Deskundige Voorburg nodig? Wizzbit is deVoIP Telefonie Deskundige voor Voorburg en regio rondom Voorburg. De snelste verbinding, de beste techniek, de laatste ontwikkelingen, geen tijd en energie erin hoeven de steken, ICT is ons vak en onze passie daar zorgt het team VoIP Telefonie Deskundige Voorburg voor.

VoIP Telefonie Deskundige Voorburg

Traditionele telefonie is verouderd en bijna over zijn houdbaarheidsdatum. Door heel Nederland worden er steeds meer traditionele telefonielijnen gesloten. De opvolger? VoIP telefonie! WizzBit heeft uitgebreide kennis over VoIP telefonie en wilt jou daar graag mee helpen. Weten welke oplossing het best bij jou past? Mail of bel een van onze collega’s!

Mail: info@wizzbit.nl, of bel: 070-394 32 00.

Voice over Internet Protocol (VoIP) telefonie is dé opvolger van de traditionele telefonie voor iedereen in Wateringen. VoIP telefonie maakt het mogelijk om te bellen over het internet. Dit betekent dat de voorheen twee gescheiden netwerken nu over één netwerk kunnen. Dit brengt veel voordelen met zich mee: de kwaliteit van het signaal is beter, minder bekabeling, betere bereikbaarheid, hogere stabiliteit, maar misschien nog het belangrijkste van allemaal: goedkoper! Wij van WizzBit helpen je dan ook graag verder zodat jij voor jou het meest optimale krijgt!

VoIP telefonie is natuurlijk niet het enige dat wij doen. WizzBit is namelijk ook voor u de volledige IT dienstverlener! Wij leveren diensten voor de regio Rijswijk op het gebied van: bellen, wifi, internet, mail, hard- en software. Kortom, een volledige kantoor automatisering. Ook zijn wij Office365 partner. IT of ICT, Wizzbit is er voor jou!

Systeembeheer Den Haag

Optimale werkplek

Als je je werkdag begint, moeten je computer, de mail en de telefoon klaar zijn voor gebruik. Geen gedoe, maar up and running na een druk op de knop.

Find>

Systeembeheer Den Haag

Online omgeving

Zorgeloos je bedrijf runnen met de zekerheid van een stabiele, snelle internetverbinding en vertrouwen op volledige privacy en beveiliging? Dat kan!

Connect>

Systeembeheer Den Haag

Ontmoet de ICT-collega’s

Uit het woud van mogelijkheden selecteren wij steeds de beste oplossing. Wij experts? Eigenlijk een stelletje supernerds die het goed weten te vertellen.

Meet>

Wij zijn de ICT-collega voor: