070 394 3200     info@wizzbit.nl

den hoornVoIP Telefonie Deskundige Den Hoorn

Traditionele telefonie is verouderd en bijna over zijn houdbaarheidsdatum. Door heel Nederland worden er steeds meer traditionele telefonielijnen gesloten. De opvolger? VoIP telefonie! WizzBit heeft uitgebreide kennis over VoIP telefonie en wilt jou daar graag mee helpen. Weten welke oplossing het best bij jou past? Mail of bel een van onze collega’s!

Mail: info@wizzbit.nl, of bel: 070-394 32 00.

Bellen over het internet?

Voice over Internet Protocol (VoIP) telefonie is dé opvolger van de traditionele telefonie voor iedereen in Den Hoorn. VoIP telefonie maakt het mogelijk om te bellen over het internet. Dit betekent dat de voorheen twee gescheiden netwerken nu over één netwerk kunnen. Dit brengt veel voordelen met zich mee: de kwaliteit van het signaal is beter, minder bekabeling, betere bereikbaarheid, hogere stabiliteit, maar misschien nog het belangrijkste van allemaal: goedkoper! Wij van WizzBit helpen je dan ook graag verder zodat jij voor jou het meest optimale krijgt!

Er is nog meer!

VoIP telefonie is natuurlijk niet het enige dat wij doen. WizzBit is namelijk ook voor u de volledige IT dienstverlener! Wij leveren diensten voor de regio Rijswijk op het gebied van: bellen, wifi, internet, mail, hard- en software. Kortom, een volledige kantoor automatisering. Ook zijn wij Office365 partner. IT of ICT, Wizzbit is er voor jou!

JN8A5835-03

Optimale werkplek

Als je je werkdag begint, moeten je computer en/of laptop, de mail en de telefoon klaar zijn voor gebruik. Geen gedoe, maar up and running na een druk op de knop 24/7.

Find >

JN8A5835

Online omgeving

Zorgeloos je bedrijf runnen met de zekerheid van een stabiele, snelle internetverbinding en vertrouwen op volledige privacy en beveiliging? Wizzbit maakt dit mogelijk!

Connect >

JN8A5835-02

Ontmoet de ICT-collega’s

Uit het woud van mogelijkheden selecteren wij steeds de beste oplossing, maar zouden wij onszelf experts noemen? Eigenlijk vinden wij onszelf gewoon een stelletje supernerds die het goed weten te vertellen.

Meet >

Wij zijn ICT-collega voor:

Bot_Logo_175

25 JAAR AWESOMENESS

Wizzbit staat al 25 jaar als een huis. Hoewel de IT met de dag belangrijker en complexer wordt, zorgen wij ervoor dat wij onze collega’s compleet kunnen blijven ontzorgen en verder te helpen. Wizzbit helpt haar relaties te verbinden, te groeien, kosten te besparen en staat daarbij garant voor een stabiele IT-omgeving. Dit hebben we de afgelopen 25 jaar gedaan en zullen wij in de toekomst ook zeker blijven doen!

Bekijk hier Bit of Tomorrow

We kunnen het niet alleen, daarom werken we samen met de beste van de markt.