Ruckus Big Dog Reseller

Altijd vol bereik in heel je  kantoor

Voor je bedrijf, organisatie of evenement is een betrouwbaar internet van groot belang. Maar hoewel Wi-Fi inmiddels net zo vanzelfsprekend is als water uit de kraan, wekt het in de praktijk nogal eens wat ergernis op.

Zoeken naar het juiste toegangspunt, maar één of twee streepjes ontvangst of bereik dat hapert. Op sommige ruimtes in het gebouw werkt de W-Fi uitstekend, maar op andere plekken zit iedereen met z’n telefoon in de lucht te zwaaien. Dat kan gelukkig anders.

Met de slimme toegangspunten van Ruckus maken we van je gebouw of locatie één slim netwerk van Wi-Fi-punten. Hierdoor vindt elke telefoon of laptop steeds automatisch het meest dichtstbijzijnde accespoint – en heb je dus altijd vol bereik. Je kunt moeiteloos van de ene kant van het gebouw naar het andere lopen, zonder een seconde offline te zijn.

Als Ruckus Big Dog Reseller installeert Wizzbit dit handige netwerk ook op jouw locatie. Onze ICT-specialisten en installateurs geven je advies en onderhouden contact met de leverancier. We zorgen dat alle toegangspunten netjes worden bevestigd en maken het netwerk gebruiksklaar. Nieuwsgierig of dit iets voor jouw locatie is?

Meer weten?

Neem contact op met Dennis via 070 394 32 00
of stuur een e-mail naar dennis@wizzbit.nl