070 394 3200     info@wizzbit.nl

All-in One

Stabiliteit en continuïteit van de ICT-omgeving is voor elk bedrijf cruciaal. Daarom heb je een systeembeheerder in dienst of een support-afdeling in huis. Of niet. En dán kun je ons bellen, wanneer dat nodig is. Met een All in One-abonnement kunnen je letterlijk dag en nacht – nou ja, avond – beschikken over betrouwbare ICT-dienstverlening.

ICT-ondersteuning

Soms heb je alleen een paar extra handen nodig. De systeembeheer is op vakantie en er is werk aan de winkel. Of je loopt tegen een ICT-probleem aan dat je niet binnenshuis kunt oplossen. Of je wilt advies over een complex ICT-vraagstuk. Het enige dat je hoeft doen, is je Wizzbit ICT-collega bellen. Je krijgt ondersteuning per telefoon, online of live, net wat nodig is. Betalen gaat net zo makkelijk, via een strippenkaart met tijdseenheden.

Bij een abonnement of een strippenkaart, als betrouwbare ICT-collega zijn we een muisklik van je verwijderd.

Wil je meer informatie of weten welke producten het beste bij jouw bedrijf passen? Neem dan contact met ons op:


info@wizzbit.nl     070-394 32 00

Op afroep

Alleen support wanneer jij wilt? Dat kan. Je bent zelf in control over de kosten en bepaalt zelf wanneer een probleem opgelost moet worden door de ICT collega’s.

Werkzaamheden op uurbasis, zonder voorrijkosten!

Cloud Support

Onbeperkt remote support tijdens kantoortijd. Voor een vast bedrag per medewerker OF computer ben je verzekerd van een directe helpdesk. Ideaal voor je bedrijf zonder vast kantoor.

Vast bedrag per maand per medewerker voor onbeperkt support.

All-in beheer

voor remote en on-site support, 24×7 ondersteuning van een technische team en vaste afspraken voor geplande bezoeken. We regelen het tegen een vast tarief zodat er nooit vragen komen over de prijs, uren of problemen die spelen. U denk “echt all-in? Waar zit het addertje?”.  – Die is er niet. Wij hebben baat bij een probleemloze computeromgeving.

Vast bedrag per maand per medewerker inclusief on-site support.

Wizzbit verzorgde eerder systeembeheeroplossing voor: