070 394 3200     info@wizzbit.nl

Stabiel en 24/7 bereikbaar

Telefonisch altijd en overal bereikbaar zijn, dat vinden wij geen luxe maar een must. VoIP of anders, hoe die verbinding tot stand komt, dat is onze expertise. We stellen hoge eisen aan de bereikbaarheid en stabiliteit, daarom werken wij alleen met het netwerk van KPN. Voor jouw bedrijf of specifieke situatie zoekt Wizzbit uit welke oplossing het meest voordelig voor je uitpakt.

Mobiel, VOIP of virtueel kantoor

Onbeperkt bellen en sms’en naar alle Nederlandse nummers. Wizzbit biedt een mobiel abonnement waarvan de kosten voorspelbaar en overzichtelijk zijn, zonder verrassingen achteraf. Een stap verder gaat bellen over internet (VoIP). Een groot voordeel van VoIP is een forse besparing op je telefoonkosten. Wil je ook tijdens vergaderingen en klantbezoek bereikbaar zijn? Kies dan voor een virtueel kantoor, waarbij je de beschikking krijgt over alle faciliteiten van een telefooncentrale.

Welke mobiele oplossing ook aansluit bij je behoeften, Wizzbit denkt met je mee!

Wil je meer informatie of weten welke telefonie-oplossing het beste bij jouw bedrijf past? Neem dan contact met ons op:


info@wizzbit.nl 070-394 32 00

Wat is VoIP eigenlijk?

Mobiele telefonie

Een mobiele telefoon is voor veel een pré. Met onbeperkt bellen en sms’en naar Nederlandse nummers, heb je met Wizzbit’s mobiele abonnement geen verrassingen achteraf.

Vaste telefonie

Voor veel bedrijven is een telefoon op elk bureau nog steeds een vereiste. Met vaste telefonie van Wizzbit zorgen wij voor de variant die het beste bij je past.

Thuiswerken

Een van de grootste nadelen van thuiswerken was het niet kunnen bellen met het nummer van de zaak. Dat is verleden tijd! Je kan thuis nu met je interne nummer van de zaak bellen.

Wizzbit verzorgde telefonie-oplossingen onder andere voor: