070 394 3200     info@wizzbit.nl
 • Ransomeware. Wat is het en hoe voorkom je het?

  Momenteel is één van de grootste dreigingen ransomware, ook wel gijzelsoftware genoemd. Het woord zegt het al een beetje: als hackers een ingang tot je computer hebben gevonden, zullen ze je pc (of server) gijzelen. Alle data wordt vervolgens op basis van een algoritme versleuteld en daardoor volledig onbruikbaar.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • Office 365

  Kan jij zonder je mail?

  E-mail is in bijna ieder bedrijf één van de belangrijkste tools voor het uitvoeren van de werkzaamheden, het grootste gedeelte van de communicatie verloopt via de mail. Hierdoor is de mail niet alleen een manier om info van A naar B te krijgen, maar is het inmiddels ook een archief waarin allerlei info bewaard wordt.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • Windows 7 stopt er mee!

  Wat moet ik nu doen?

  De ontwikkeling van ICT en software staat nooit stil. Er wordt continu geprobeerd functies te verbeteren, meer mogelijkheden te creëren voor de gebruiker en (niet geheel onbelangrijk) de veiligheid te vergroten. Zo ook Microsoft en Windows 7. Onlangs heeft Microsoft aangekondigd te gaan stoppen met de ondersteuning van Windows 7.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • 2 Factor Authenticatie (2FA)

  Waarom is het zo belangrijk?

  Wij pleiten uiteraard voor een zo veilig mogelijke ICT omgeving, waarbij je gegevens en die van de klanten beschermd worden. Overgaan op twee factor authenticatie raden wij dan ook ten zeerste aan! Hoe krijg je het dan wel 100% veilig? Er zijn meerdere mogelijkheden om het veiliger te maken, maar 100% veilig gaat het nooit worden.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • Hoe dynamisch is jouw website?

  Wil je passief of actief online ondernemen?

  Wil jij actief online ondernemen en zoveel mogelijk uit jouw website halen? Dan is het belangrijk om online actief bezig te blijven! Tegenwoordig word alles online opgezocht. Je moet er voor zorgen dat jij “het” antwoord bent op de vraagstelling van de zoekende. Investeren in Google? Er zijn vele manieren om hiermee aan de slag te gaan.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • Chrome wijzigingen HTTP en HTTPS

  HTTPS word gezien als nieuwe standaard

  Chrome duidt sites aan als “onveilig” als ze geen https verbinding tot stand is gebracht. Tot nu toe gaf Chrome geen waarschuwing weer bij “HTTP” pagina’s. In de toekomst zal ook de ‘beveiligd’-mededeling bij https-sites verdwijnen. Hiermee word “HTTPS” de nieuwe standaard en “HTTP” een uitzonderlijk (onveilig) geval.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • De AVG en jouw website

  Wat moet je weten? Wat moet je doen?

  Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Ook de wetgeving omtrent cookies gaat veranderen en naast de AVG zal 25 mei 2018 ook de ePrivacy-verordening van kracht worden.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • Ruckus Big Dog Reseller

  Altijd vol bereik in heel je  kantoor

  Met de slimme toegangspunten van Ruckus maken we van je gebouw of locatie één slim netwerk van Wi-Fi-punten. Hierdoor vindt elke telefoon of laptop steeds automatisch het meest dichtstbijzijnde accespoint – en heb je dus altijd vol bereik. Je kunt moeiteloos van de ene kant van het gebouw naar het andere lopen, zonder een seconde offline te zijn.

  Lees meer
  3
  Wizzbit
 • Microsoft Partner Office365

  Maak volledig gebruik van je Office pakket

  Wizzbit is Microsoft Partner voor Office365, Microsoft Sharepoint en Onedrive integraties. Bij ons kun je terecht voor advies over de beste opties voor jouw bedrijf. Wij kijken welk abonnement het beste bij jullie past, welke toepassingen jullie nodig hebben, waardoor je het beste uit je abonnement haalt. Ook regelen we alle licenties voor je.

  Lees meer
  4
  Wizzbit
 • Microsoft Surface Authorized Reseller

  Kom in ons lab de nieuwste hardware testen

  Als Microsoft Authorized Reseller kunnen we je bij Wizzbit alles vertellen én laten zien over de Surface serie. Kom in ons lab de nieuwe hardware testen, vuur je vragen op ons af en kom ontdekken wat deze mooie uitgaves allemaal voor jou kunnen betekenen. Je kan al de Surface producten direct bij Wizzbit aanschaffen.

  Lees meer
  5
  Wizzbit
 • Bescherm je bedrijf tegen ransomware

  Ben ik als ondernemer goed beschermd tegen ransomware? Is mijn back-up goed geregeld?

  Lees meer
  2
  Wizzbit
 • Is jouw website responsive?

  Responsive wil zeggen dat de inhoud van een website zich aanpast aan de grootte van het scherm waarop hij bekeken wordt. Tekst, beeld en designelementen worden automatisch geschaald, waardoor de site optimaal gebruiksvriendelijk is. Het maakt dus niet meer uit of je website bekeken wordt op een desktop, een tablet of mobiele telefoon.

  Lees meer
  3
  Wizzbit
 • Veiligheid update van je ICT Collega: De Firewall

  Waarom heb ik als (kleine) ondernemer eigenlijk een firewall nodig? Is dat niet voor grote bedrijven? Wat doet zo’n firewall eigenlijk? Werk ik nu wel veilig? Werken mijn medewerkers veilig thuis? Ben ik veilig tegen ransomware?

  Lees meer
  2
  Wizzbit
 • Tips voor het nieuwe jaar 2016

  Het nieuwe jaar is al weer even begonnen, maar het is nooit te laat om de volgende tips tot je te nemen en over te gaan tot actie! Hiermee ga je nog veiliger en efficiënter het nieuwe jaar in!

  Lees meer
  4
  Wizzbit
 • De 7 Wizzbit tips om de vakantie door te komen

  Ook tijdens de vakantie willen wij je op de hoogte houden! Dit keer geen nieuwsitem, maar 7 handige tips die je kunnen helpen om efficiënter de dag door te komen.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • De dynamiek van online marketing

  De ontwikkelingen binnen de digitale wereld gaan razendsnel. Had je tien jaar geleden genoeg aan een functionele website, inmiddels is dat alleen niet meer voldoende. Het is belangrijk dat je website een uitstraling heeft die bij de kernwaarden van het bedrijf past, een doordachte huisstijl, de juiste tone of voice en een goede samenhang tussen tekst, vorm en beeld. Als je daarmee niet aan de verwachtingen van de potentiële klant of bezoeker voldoet, dan zullen ze je site snel weer verlaten. Om je doelgroep te bereiken is het voor de meesten van jullie ook van belang dat de website goed leesbaar is op een tablet of mobiele telefoon (responsive of adaptive site) en dat je vertegenwoordigd bent op social media.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • Een probleemloos wifi-netwerk, kan dat?

  Wifi is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Wie thuis voor de tablets en laptops geen kluwen kabels op of onder tafel wil, maakt gebruik van een wifi-netwerk. Op kantoor zijn netwerkkabels nog de standaard voor aansluiting van de werkplek, maar ook hier neemt de vraag naar wifi toe.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • Een beveiligde verbinding – het nut van SSL

  Steeds meer websites maken voor een beveiligde internetverbinding gebruik van SSL, bijvoorbeeld voor het versturen van persoonsgegevens, online aankopen en financiële transacties.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • Privacy en internet: vele ogen op ons gericht

  Privacy is onlosmakelijk verweven geraakt met internet. In de media laaien er voortdurend discussies op over onderwerpen als veilig internetgebruik, schending van privacy en bescherming van persoonsgegevens. Maar wat houdt online privacy precies in en wat gebeurt er ‘onder water’ terwijl jij op internet rondsurft? Welke informatie over jou is er allemaal zichtbaar voor derden? Wat jij ziet is slechts het topje van de ijsberg.

  Lees meer
  0
  Wizzbit