070 394 3200     info@wizzbit.nl
 • Bescherm je bedrijf tegen ransomware

  Ben ik als ondernemer goed beschermd tegen ransomware? Is mijn back-up goed geregeld?

  Lees meer
  2
  Wizzbit
 • Is jouw website responsive?

  Responsive wil zeggen dat de inhoud van een website zich aanpast aan de grootte van het scherm waarop hij bekeken wordt. Tekst, beeld en designelementen worden automatisch geschaald, waardoor de site optimaal gebruiksvriendelijk is. Het maakt dus niet meer uit of je website bekeken wordt op een desktop, een tablet of mobiele telefoon.

  Lees meer
  2
  Wizzbit
 • Veiligheid update van je ICT Collega: De Firewall

  Waarom heb ik als (kleine) ondernemer eigenlijk een firewall nodig? Is dat niet voor grote bedrijven? Wat doet zo’n firewall eigenlijk? Werk ik nu wel veilig? Werken mijn medewerkers veilig thuis? Ben ik veilig tegen ransomware?

  Lees meer
  2
  Wizzbit
 • Tips voor het nieuwe jaar 2016

  Het nieuwe jaar is al weer even begonnen, maar het is nooit te laat om de volgende tips tot je te nemen en over te gaan tot actie! Hiermee ga je nog veiliger en efficiënter het nieuwe jaar in!

  Lees meer
  4
  Wizzbit
 • De 7 Wizzbit tips om de vakantie door te komen

  Ook tijdens de vakantie willen wij je op de hoogte houden! Dit keer geen nieuwsitem, maar 7 handige tips die je kunnen helpen om efficiënter de dag door te komen.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • De dynamiek van online marketing

  De ontwikkelingen binnen de digitale wereld gaan razendsnel. Had je tien jaar geleden genoeg aan een functionele website, inmiddels is dat alleen niet meer voldoende. Het is belangrijk dat je website een uitstraling heeft die bij de kernwaarden van het bedrijf past, een doordachte huisstijl, de juiste tone of voice en een goede samenhang tussen tekst, vorm en beeld. Als je daarmee niet aan de verwachtingen van de potentiële klant of bezoeker voldoet, dan zullen ze je site snel weer verlaten. Om je doelgroep te bereiken is het voor de meesten van jullie ook van belang dat de website goed leesbaar is op een tablet of mobiele telefoon (responsive of adaptive site) en dat je vertegenwoordigd bent op social media.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • Een probleemloos wifi-netwerk, kan dat?

  Wifi is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Wie thuis voor de tablets en laptops geen kluwen kabels op of onder tafel wil, maakt gebruik van een wifi-netwerk. Op kantoor zijn netwerkkabels nog de standaard voor aansluiting van de werkplek, maar ook hier neemt de vraag naar wifi toe.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • Een beveiligde verbinding – het nut van SSL

  Steeds meer websites maken voor een beveiligde internetverbinding gebruik van SSL, bijvoorbeeld voor het versturen van persoonsgegevens, online aankopen en financiële transacties.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • Privacy en internet: vele ogen op ons gericht

  Privacy is onlosmakelijk verweven geraakt met internet. In de media laaien er voortdurend discussies op over onderwerpen als veilig internetgebruik, schending van privacy en bescherming van persoonsgegevens. Maar wat houdt online privacy precies in en wat gebeurt er ‘onder water’ terwijl jij op internet rondsurft? Welke informatie over jou is er allemaal zichtbaar voor derden? Wat jij ziet is slechts het topje van de ijsberg.

  Lees meer
  0
  Wizzbit