"Even heen en weer naar Parijs voor de lancering van een nieuwe gadget. Dat vinden wij nou leuk"
Ontmoet de ICT Collega’s2021-02-12T09:34:50+00:00

Wil jij werken bij Wizzbit?
We hebben vacatures!

Vacatures

Ontmoet de ICT Collega’s

De snelste verbinding, de beste techniek, de nieuwste gadgets, de laatste ontwikkelingen, ICT houdt ons dag en nacht bezig. Een tic die we niet krijgen afgeleerd, maar ook niet willen afleren. Ook al stromen de bits en bytes bij ons door het bloed, we implementeren niet als een kip zonder kop de nieuwste technologieën, maar testen grondig op bruikbaarheid. Wij vinden dat ICT je leven leuker, makkelijker, veiliger en efficiënter moet maken. Dat is het uitgangspunt. Daarbij staat niet jouw behoefte centraal, maar wat je nodig hebt en wat het beste is voor jouw bedrijf en situatie. Eerlijk advies, daar staan we voor.

Leuker, makkelijker, veiliger en efficiënter dus. Daarom ontwierpen we de wifi-fiets en de Live OV app, waarbij je een overzicht hebt van de exacte locatie van alle trams, bussen, een deel van de treinen en de Randstadrail in Nederland. Ook zijn we een groot fan – en sinds juli 2015 de enige Platinum Partner in Nederland – van PRTG, een geweldige netwerk monitoringtool voor IT’ers.

Of het nu gaat om bellen, mailen, websites, intranet en webapplicaties, systeembeheer, CMS en computerondersteuning, Wizzbit biedt bruikbare ICT-oplossingen die veilig, snel en makkelijk zijn in gebruik. Jouw ICT-collega’s buitenshuis, eigenlijk een stelletje supernerds die het ook nog eens goed weten te vertellen.

Nice to know: alle Wizzbit’ers zijn BHV (bedrijfshulpverlening)-gecertificeerd. Wij zorgen dus niet alleen voor je technische maar ook voor je fysieke veiligheid.

Wizzbit samengevat in drie paar kernwoorden? Dan zouden dat betrouwbaarheid, passie en flexibiliteit zijn.

Vragen of specifiek advies voor jouw bedrijf of situatie? Neem dan contact met ons op:

info@wizzbit.nl 070-394 32 00

Ontmoet de Collega’s:

Peter Rog

Directeur

Tim Janss

Beheer

Fabian Lachman

Developer

Emiel Kuijpers

Beheer & Helpdesk

Stela Kutseva

Administratie

Lucas Cauchi

Beheer & Helpdesk

Dennis van Swieten

Projectleider web

Jaap Fresco

Beheer & Helpdesk

Jasper Oude Elferink

Beheer & Helpdesk

Liesbeth Alleblas

ICT Collega

Donny Linting

Helpdesk

Jesper van Weers

Enthousiaste stagiair

Things we did!

Door de jaren heen hebben we allerlei interne projecten gedaan. Hieronder een selectie van de projecten waar we het meest trots op zijn.

Stoplichtmonitor

We waren al een tijdje aan het peinzen hoe we op de benedenverdieping ons monitoringsysteem in de gaten konden houden. En dit is het resultaat: een Frans stoplicht met Arduino erachter die zelf ons monitoringsysteem in de gaten houdt. Zodoende waarschuwt het stoplicht ons als er errors of warnings in ons monitoringsysteem voorkomen.

De Wifibike

Niks is zo vervelend als je een stukje gaat fietsen en je rustplek heeft geen tot slecht bereik én geen wifi. Daarom bedachten wij de Wifibike. Een allerdaagse fiets die is uitgerust met een kleine variant van onze tijdelijk internetoplossing. Zodoende heb je altijd en overal wifi.

De LOLKatrol

Als IT-er heb je een grote behoefte aan stroom. Zo ook aan de grote tafel in het midden van de ruimte. En om nou een kabel over de grond te laten slingeren of eentje vanaf de kabelgoot aan het plafond te laten bungelen is zo saai. Dus bedachten wij de Lolkatrol! De katrol is uitgerust met twee Arduino’s die op aansturing vanuit een mobiele app de stroomkabel omhoog of omlaag laten zakken. Zodoende hebben we stroom als we dat nodig hebben.

Hoe wij er over denken:

Ga naar de bovenkant