070 394 3200     info@wizzbit.nl

Wil jij werken bij Wizzbit?
We hebben vacatures!

Ontmoet de ICT Collega's

De snelste verbinding, de beste techniek, de nieuwste gadgets, de laatste ontwikkelingen, ICT houdt ons dag en nacht bezig. Een tic die we niet krijgen afgeleerd. Ook al stromen de bits en bytes bij ons door het bloed, we implementeren niet als een kip zonder kop de nieuwste technologieën, maar testen grondig op bruikbaarheid. Wij vinden dat ICT je leven leuker, makkelijker, veiliger en efficiënter moet maken. Dat is het uitgangspunt. Daarbij staat niet jouw behoefte centraal, maar wat je nodig hebt en wat het beste is voor jouw bedrijf en situatie. Eerlijk advies, óók mocht je ons níet nodig hebben.

Leuker, makkelijker, veiliger en efficiënter dus. Daarom ontwierpen we de wifi-fiets en de Live OV app, waarbij je een overzicht hebt van de exacte locatie van alle trams, bussen, een deel van de treinen en de Randstadrail in Nederland. Ook zijn we een groot fan – en sinds juli 2015 de enige Platinum Partner in Nederland – van PRTG, een geweldige netwerk monitoringtool voor IT’ers.

Of het nu gaat om bellen, mailen, websites, intranet en webapplicaties, systeembeheer, CMS en computerondersteuning, Wizzbit biedt bruikbare ICT-oplossingen die veilig, snel en makkelijk zijn in gebruik. Jouw ICT-collega’s buitenshuis, eigenlijk een stelletje supernerds die het ook nog eens goed weten te vertellen.

Nice to know: alle Wizzbit’ers zijn BHV (bedrijfshulpverlening)-gecertificeerd. Wij zorgen dus niet alleen voor je technische maar ook voor je fysieke veiligheid.

Wizzbit samengevat in drie paar kernwoorden? Dan zouden dat betrouwbaarheid, passie en flexibiliteit zijn.

 

Benieuwd welke oplossing het beste past bij jouw bedrijf en jouw situatie? Mail of bel een van jouw ICT-collega’s buitenshuis voor vrijblijvend advies:


info@wizzbit.nl 070-394 32 00

Waar zijn we actief:


Nederland

Ontmoet de Collega’s:

Peter Rog

Directeur

Tim Janss

Beheer

Fabian Lachman

Developer

Emiel Kuijpers

Beheer & Helpdesk

Stela Kutseva

Administratie

Hannes Janssens

Developer

Lucas Cauchi

Beheer & Helpdesk

Dennis van Swieten

Ontwerper & Developer

Jaap Fresco

Beheer & Helpdesk

Jasper Oude Elferink

Enthousiaste Intern

Things we did!

Door de jaren heen hebben we allerlei interne projecten gedaan. Hieronder een selectie van de projecten waar we het meest trots op zijn.

Stoplichtmonitor

We waren al een tijdje aan het peinzen hoe we op de benedenverdieping ons monitoringsysteem in de gaten konden houden. En dit is het resultaat: een Frans stoplicht met Arduino erachter die zelf ons monitoringsysteem in de gaten houdt. Zodoende waarschuwt het stoplicht ons als er errors of warnings in ons monitoringsysteem voorkomen.

De Wifibike

Niks is zo vervelend als je een stukje gaat fietsen en je rustplek heeft geen tot slecht bereik én geen wifi. Daarom bedachten wij de Wifibike. Een allerdaagse fiets die is uitgerust met een kleine variant van onze tijdelijk internetoplossing. Zodoende heb je altijd en overal wifi.

De LOLKatrol

Als IT-er heb je een grote behoefte aan stroom. Zo ook aan de grote tafel in het midden van de ruimte. En om nou een kabel over de grond te laten slingeren of eentje vanaf de kabelgoot aan het plafond te laten bungelen is zo saai. Dus bedachten wij de Lolkatrol! De katrol is uitgerust met twee Arduino’s die op aansturing vanuit een mobiele app de stroomkabel omhoog of omlaag laten zakken. Zodoende hebben we stroom als we dat nodig hebben.

Hoe wij er over denken:

 • Hoe dynamisch is jouw website?

  Wil je passief of actief online ondernemen?

  Wil jij actief online ondernemen en zoveel mogelijk uit jouw website halen? Dan is het belangrijk om online actief bezig te blijven! Tegenwoordig word alles online opgezocht. Je moet er voor zorgen dat jij “het” antwoord bent op de vraagstelling van de zoekende. Investeren in Google? Er zijn vele manieren om hiermee aan de slag te gaan.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • Chrome wijzigingen HTTP en HTTPS

  HTTPS word gezien als nieuwe standaard

  Chrome duidt sites aan als “onveilig” als ze geen https verbinding tot stand is gebracht. Tot nu toe gaf Chrome geen waarschuwing weer bij “HTTP” pagina’s. In de toekomst zal ook de ‘beveiligd’-mededeling bij https-sites verdwijnen. Hiermee word “HTTPS” de nieuwe standaard en “HTTP” een uitzonderlijk (onveilig) geval.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • De AVG en jouw website

  Wat moet je weten? Wat moet je doen?

  Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Ook de wetgeving omtrent cookies gaat veranderen en naast de AVG zal 25 mei 2018 ook de ePrivacy-verordening van kracht worden.

  Lees meer
  0
  Wizzbit