070 394 3200     info@wizzbit.nl

Ontmoet de ICT Collega's

De snelste verbinding, de beste techniek, de nieuwste gadgets, de laatste ontwikkelingen, ICT houdt ons dag en nacht bezig. Een tic die we niet krijgen afgeleerd. Ook al stromen de bits en bytes bij ons door het bloed, we implementeren niet als een kip zonder kop de nieuwste technologieën, maar testen grondig op bruikbaarheid. Wij vinden dat ICT je leven leuker, makkelijker, veiliger en efficiënter moet maken. Dat is het uitgangspunt. Daarbij staat niet jouw behoefte centraal, maar wat je nodig hebt en wat het beste is voor jouw bedrijf en situatie. Eerlijk advies, óók mocht je ons níet nodig hebben.

Leuker, makkelijker, veiliger en efficiënter dus. Daarom ontwierpen we de wifi-fiets en de Live OV app, waarbij je een overzicht hebt van de exacte locatie van alle trams, bussen, een deel van de treinen en de Randstadrail in Nederland. Ook zijn we een groot fan – en sinds juli 2015 de enige Platinum Partner in Nederland – van PRTG, een geweldige netwerk monitoringtool voor IT’ers.

Of het nu gaat om bellen, mailen, websites, intranet en webapplicaties, systeembeheer, CMS en computerondersteuning, Wizzbit biedt bruikbare ICT-oplossingen die veilig, snel en makkelijk zijn in gebruik. Jouw ICT-collega’s buitenshuis, eigenlijk een stelletje supernerds die het ook nog eens goed weten te vertellen.

Nice to know: alle Wizzbit’ers zijn BHV (bedrijfshulpverlening)-gecertificeerd. Wij zorgen dus niet alleen voor je technische maar ook voor je fysieke veiligheid.

Wizzbit samengevat in drie paar kernwoorden? Dan zouden dat betrouwbaarheid, passie en flexibiliteit zijn.

 

Benieuwd welke oplossing het beste past bij jouw bedrijf en jouw situatie? Mail of bel een van jouw ICT-collega’s buitenshuis voor vrijblijvend advies:


info@wizzbit.nl 070-394 32 00

Waar zijn we actief:


Nederland

Ontmoet de Collega’s:

Peter Rog

Directeur

Tim Janss

Beheer

Fabian Lachman

Developer

Hans de Wit

Beheer

Aleks Kehayov

Beheer & Helpdesk

Emiel Kuijpers

Beheer & Helpdesk

Stela Kutseva

Administratie

Hannes Janssens

Developer

Gijs Houtzagers

Beheer & Helpdesk

Thomas van Toor

Enthousiaste intern

Rick van Koppen

Enthousiaste intern

Werken bij Wizzbit

Bij Wizzbit krijg je de mogelijkheid om jezelf, samen met je collega’s, te bestempelen als een nerd die heldere en begrijpbare oplossingen maakt. Zie hieronder welke vacatures we voor jou open hebben staan.

Systeembeheerder

De klanten worden steeds afhankelijker van al de beschikbare ICT. Van VOIP toestellen tot internet en van de mobiele telefoon tot de server. Zonder 1 van deze onderdelen kan de klant zijn werk niet doen. Daar kom jij kijken! Het is je doel om ervoor te zorgen dat de gehele automatisering veilig, stabiel en… WERKT! Je staat tussen allerlei technische oplossingen en de klant in om ervoor te zorgen dat de klant niets hoeft te begrijpen van hetgeen jij doet.

Meer info >

Developer

Je werkt binnen Wizzbit samen met een klein team aan een maatwerk oplossing voor je klant. Binnen WordPress, Typo3 of Symfony maken wij een groot deel van de oplossingen. Dat is niet het enige, want door de enorme hoeveelheid geweldige clouddiensten die op het internet beschikbaar zijn, moet je deze ook zeker kunnen meenemen in je oplossing naar de klant.

Meer info >

Things we did!

Door de jaren heen hebben we allerlei interne projecten gedaan. Hieronder een selectie van de projecten waar we het meest trots op zijn.

Stoplichtmonitor

We waren al een tijdje aan het peinzen hoe we op de benedenverdieping ons monitoringsysteem in de gaten konden houden. En dit is het resultaat: een Frans stoplicht met Arduino erachter die zelf ons monitoringsysteem in de gaten houdt. Zodoende waarschuwt het stoplicht ons als er errors of warnings in ons monitoringsysteem voorkomen.

De Wifibike

Niks is zo vervelend als je een stukje gaat fietsen en je rustplek heeft geen tot slecht bereik én geen wifi. Daarom bedachten wij de Wifibike. Een allerdaagse fiets die is uitgerust met een kleine variant van onze tijdelijk internetoplossing. Zodoende heb je altijd en overal wifi.

De LOLKatrol

Als IT-er heb je een grote behoefte aan stroom. Zo ook aan de grote tafel in het midden van de ruimte. En om nou een kabel over de grond te laten slingeren of eentje vanaf de kabelgoot aan het plafond te laten bungelen is zo saai. Dus bedachten wij de Lolkatrol! De katrol is uitgerust met twee Arduino’s die op aansturing vanuit een mobiele app de stroomkabel omhoog of omlaag laten zakken. Zodoende hebben we stroom als we dat nodig hebben.

Hoe wij er over denken:

 • Is jouw website responsive?

  Responsive wil zeggen dat de inhoud van een website zich aanpast aan de grootte van het scherm waarop hij bekeken wordt. Tekst, beeld en designelementen worden automatisch geschaald, waardoor de site optimaal gebruiksvriendelijk is. Het maakt dus niet meer uit of je website bekeken wordt op een desktop, een tablet of mobiele telefoon.

  Lees meer
  2
 • Veiligheid update van je ICT Collega: De Firewall

  Waarom heb ik als (kleine) ondernemer eigenlijk een firewall nodig? Is dat niet voor grote bedrijven? Wat doet zo’n firewall eigenlijk? Werk ik nu wel veilig? Werken mijn medewerkers veilig thuis? Ben ik veilig tegen ransomware?

  Lees meer
  2
 • Tips voor het nieuwe jaar 2016

  Het nieuwe jaar is al weer even begonnen, maar het is nooit te laat om de volgende tips tot je te nemen en over te gaan tot actie! Hiermee ga je nog veiliger en efficiënter het nieuwe jaar in!

  Lees meer
  4