maar wat telt is wat jij nódig hebt" "Omdat het kán, daar geloven wij niet in.
Natuurlijk vinden we een flitsende site of app cool,

Online omgeving

We rennen niet halsoverkop achter de nieuwste technologieën aan. Wizzbit hecht veel waarde aan de stabiliteit, de veiligheid en de betrouwbaarheid. Daarom testen we voortdurend de kwaliteit en de gebruikersvriendelijkheid van nieuwe technieken, automatisering, hardware en software. Je wilt je hier niet druk over hoeven maken. Dat doen wij voor jou, we zouden niet anders willen.

Dit doen wij ook online. Met webbeheer zorgen wij er voor dat uw website, webshop of CRM systeem altijd up-to-date en beschermd is. Met de ontwikkeling van uw website, webshop of CRM systeem gaan wij altijd uit van de meest moderne en veilige technieken die er op dat moment voorhanden zijn.

Vragen of specifiek advies voor jouw bedrijf of situatie? Neem dan contact met ons op:

info@wizzbit.nl 070-394 32 00

Websites

Je online identiteit is belangrijk. Daarom zijn altijd op de hoogte van de laatste online technieken en zorgen wij dat uw website opvalt met een custom design dat aansluit op uw huisstijl.

Websites

Webbeheer

Goede online beveiliging is belangrijk. Alleen zo voorkom je dat hackers en virussen kunnen toeslaan. Met webbeheer van Wizzbit is uw website, webshop of CRM altijd up-to-date en heeft u hier verder geen omkijken naar.

Webbeheer

Interne communicatie

Een op maat gemaakte omgeving voor alle medewerkers, dat is toch ideaal? Binnen veel bedrijven valt er veel terrein te winnen als het gaat om interne communicatie en verbetering van de workflow.

Communicatie

In 10 stappen op het juiste spoor
naar een beter bedrijfsimago

Download hier de PDF

Een error in plaats van je website?

Niemand wil een kapotte of gehackte site. Dit kan een imago behoorlijk schaden. Met webbeheer zorgen we dat je website altijd online en veilig blijft.

Hoe goed is jouw online identiteit?

Online vindbaar zijn is een must. Wizzbit verzorgt in een vloeiend traject je website. Van design tot SEO. Nog geen huisstijl? Ook dan kan je bij ons aankloppen.

Al je programma’s in één omgeving.

Van een CRM tot een facturatiesysteem; van een forum tot een bedrijfswijde agenda. We maken het allemaal, helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen.

Wij zijn de ICT-collega voor: