Basisschool ’t Palet heeft weer een dagje meegelopen bij Wizzbit

Basisschool ’t Palet heeft weer een dagje meegelopen bij Wizzbit

7 mei was het weer zover. De kinderen uit groep 8 van Bassisschool ’t Palet uit Den Haag hebben een dagje kunnen meedraaien binnen de muren van Wizzbit.

Na een introductie over Wizzbit en een kleine kennismaking met de kinderen, zijn we in groepjes aan de slag gegaan met 2 verschillende opdrachten die de aspecten binnen Wizzbit weergeven.

IT beheer

Problemen oplossen met een computer. Met hulp van (meester) Lucas zijn de kinderen aan de slag gegaan en hebben ieder probleem met de defecte computer verholpen en hem vervolgens ook weer netjes in elkaar gezet.

Branding en Marketing

Een opdracht waar inlevingsvermogen en creativiteit de boventoon voerde. De kinderen kregen de opdracht zichzelf te verplaatsen op de directeurenstoel van hun eigen bedrijf. Hierin zijn ze aan de slag gegaan met het maken van hun logo, visitekaartje en de website.

Iedereen groeit met JiNC

Ieder kind in Nederland zou dezelfde kans moeten krijgen op een succesvol, bevredigend werkend leven. De realiteit is echter anders. JINC doet daar iets aan, met hulp van MVO ingestelde bedrijven zoals Wizzbit. Meer informatie over JINC? Klik hier