070 394 3200     info@wizzbit.nl

Wizzbit in de Maatschappij!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een term die je binnen bedrijven steeds meer hoort vallen. Ook binnen Wizzbit zijn we altijd bezig om ons steentje bij de dragen aan de maatschappij en investeren wij hierin op verschillende manieren. Doneren, helpen met IT diensten bij goede doelen, meewerken aan trajecten voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en nog veel meer. Zie hieronder een aantal van onze MVO cases.

 • JiNC en Wizzbit slaan handen weer ineen voor Bliksemstage

  Wizzbit en JiNC slaan handen weer ineen

  7 mei was het weer zover. De kinderen uit groep 8 van Bassisschool ’t Palet uit Den Haag hebben een dagje kunnen meedraaien binnen de muren van Wizzbit.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • Wizzbit steunt ChildsLife

  Ook website ChildsLife is AVG-Compliant!

  Wizzbit doet mee in de maatschappij! Voor een aantal goede doelen dragen wij ons spreekwoordelijke “steentje bij”. Zo ook voor ChildsLife. Wizzbit zorgt voor de IT omgeving en helpt met het onderhoud van de website.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • Wizzbit Erkend Leerbedrijf

  Wij leiden vakmensen op!

  Wizzbit is een Erkend Leerbedrijf. Wij helpen mee aan het opleiden van de volgende generatie in de IT wereld. Ieder jaar komen er nieuwe leergierige scholieren bij ons kantoor en leren hoe het is om in de praktijk te werken.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • Wizzbit zonnepanelen

  Wizzbit in het bezit van 14 zonnepanelen

  Ieder bedrijf is bezig met energie. Ook Wizzbit draagt zijn steentje bij aan het opwekken van schone energie. Computers, servers en alle IT oplossingen die op kantoor vragen behoorlijk wat energie.

  Lees meer
  0
  Wizzbit
 • JiNC Bliksemstage bij Wizzbit

  Wizzbit helpt kinderen met Bliksemstage

  Een dagje “meedraaien” met de ICT-collega’s van Wizzbit. Dat stond er woensdag 30 mei op het programma voor de kinderen van Bassisschool ’t Palet uit Den Haag. Een succesvolle en leerzame dag!

  Lees meer
  0
  Wizzbit