Microsoft Surface Authorized Reseller

Kom in ons lab de nieuwste hardware testen

Wie het vertrouwde interface van Windows wil blijven gebruiken en tegelijkertijd een stijlvol en gebruiksvriendelijk ontwerp verwacht, kan bij de verrassende serie van Microsoft Surface terecht. Natuurlijk kun je met al je vragen over de deze apparaten bij Wizzbit terecht.

Microsoft gaf al een tijdje de Surface laptops uit, nu zijn daar ook de Surface Pro laptop, de Book en Studio bijgekomen. En met de handige docking station sluit je jouw device gemakkelijk aan waardoor je direct aan het werk kunt.

Als Microsoft Authorized Reseller kunnen we je bij Wizzbit alles vertellen én laten zien over de Surface serie. Kom in ons lab de nieuwe hardware testen, vuur je vragen op ons af en kom ontdekken wat deze mooie uitgaves allemaal voor jou kunnen betekenen.

Natuurlijk hebben we de producten van Microsoft Surface al uitgebreid voor je getest en hebben we overal een mening over. We weten precies hoe alles draait, wat de mogelijkheden zijn en wat handig is voor jou om alvast even te weten. Is de Surface Pro uitgebreid en veilig genoeg voor jouw bedrijf? Is de Studio uitgebreid en snel genoeg voor jou creaties? Is de Book handig om onderweg te werken? Kom een demo bekijken of ga zelf aan de slag!

Als Authorizes Reseller kun je al je Surface producten direct bij Wizzbit aanschaffen. Natuurlijk kun je met je gloednieuwe Surface altijd bij ons langskomen voor ondersteuning en advies.


Meer weten?

Ook interesse in een AVG Scan voor je website?

Neem contact op met Dennis via 070 394 32 00
of stuur een e-mail naar dennis@wizzbit.nl

Contact