Microsoft Partner Office365

Maak jij volledig gebruik van je Office pakket?

Samenwerken doen we steeds mobieler. Vanuit huis of op de flexplek werken we steeds vaker projectmatig: met collega’s op kantoor of met klanten over de hele wereld. Wizzbit helpt je om goed, snel en vooral veilig flexibel te werken. Een van de pakketten waarmee dat kan is Office365 van Microsoft. Dat zijn de beste office-programma’s zoals je die gewend bent zoals Word en Excel, aangevuld met cloud- en communicatiediensten zoals Outlook, Sharepoint en Onedrive.

Met dit totaalpakket heb je een oplossing voor alles waar je kantoor mee te maken krijgt. Inloggen en werken kan overal. Vergaderingen en videoconferenties organiseer je gemakkelijk online. Bestanden en projecten zijn altijd beschikbaar en kun je delen met elkaar: of het nu op je PC, Mac, laptop of smartphone is.

Wizzbit is Microsoft Partner voor Office365, Microsoft Sharepoint en Onedrive integraties. Bij ons kun je terecht voor advies over de beste opties voor jouw bedrijf. Wij kijken kritisch naar welk abonnement het beste bij jullie past, welke toepassingen jullie wel en niet nodig hebben waardoor je het beste uit je abonnement haalt. Ook regelen we alle licenties voor je. Zodat je zeker weet dat alles gewoon werkt en dat je nooit te veel betaalt.

Daarnaast zorgen we natuurlijk altijd voor een back-up, óók op locatie, want veiligheid en zekerheid zijn met clouddiensten zoals deze juist extra belangrijk geworden.


Meer weten?

Ook interesse in een AVG Scan voor je website?

Neem contact op met Dennis via 070 394 32 00
of stuur een e-mail naar dennis@wizzbit.nl

Contact