070 394 3200     info@wizzbit.nl

rijswijkLogo ontwerpen Rijswijk

Als je aan jouw bedrijf denkt, wat is dan het eerste dat in je opkomt? Waar staat jouw bedrijf voor? Wat is jouw visie? Als je deze dingen allemaal weet, dan is de vraag hoe je dat verwerkt in een logo. Professioneel, gedenkwaardig en passend. Bij Wizzbit vinden wij dit erg belangrijk. Een logo moet perfect reflecteren waar jouw bedrijf voor staat.

Branding

Bij Wizzbit zitten we samen met de klant en stellen we samen het perfecte logo samen. Het is de eerste stap van een traject wat kan leiden tot succes. De uitstraling van de organisatie is het eerste waar de doelgroep mee in aanraking komt. Een belangrijk moment om de juiste indruk achter te laten. Daarom staan wij bij Wizzbit voor u klaar.

Logo’s ontwerpen is niet het enige dat wij bij Wizzbit doen. Wij doen ook systeembeheer, IoT, webdesign en nog meer.

Rijswijk

Optimale werkplek

Als je je werkdag begint, moeten je computer, de mail en de telefoon klaar zijn voor gebruik. Geen gedoe, maar up and running na een druk op de knop.

Find >

Rijswijk

Online omgeving

Zorgeloos je bedrijf runnen met de zekerheid van een stabiele, snelle internetverbinding en vertrouwen op volledige privacy en beveiliging? Dat kan!

Connect >

Rijswijk

Ontmoet de ICT-collega’s

Uit het woud van mogelijkheden selecteren wij steeds de beste oplossing. Wij experts? Eigenlijk een stelletje supernerds die het goed weten te vertellen.

Meet >

Wij zijn ICT-collega voor:

systeembeheer rijswijk

25 JAAR AWESOMENESS

Wizzbit staat al 25 jaar als een huis. Hoewel de IT met de dag belangrijker en complexer wordt, zorgen wij ervoor dat wij onze collega’s compleet kunnen blijven ontzorgen en verder te helpen. Wizzbit helpt haar relaties te verbinden, te groeien, kosten te besparen en staat daarbij garant voor een stabiele IT-omgeving. Dit hebben we de afgelopen 25 jaar gedaan en zullen wij in de toekomst ook zeker blijven doen!

Bekijk hier Bit of Tomorrow

We kunnen het niet alleen, daarom werken we samen met de beste van de markt.