070 394 3200     info@wizzbit.nl

IT dienstverlener Den Hoorn

De beste internetverbinding, de modernste en snelste techniek, de laatste ontwikkelingen, ICT is ons vak en onze passie. Wij leveren diensten voor de regio Den Hoorn op het gebied van: telefoon, internet, mail, hard- en software. Dit alles bovenop het feit dat wij Office365 partner zijn, regelen wij volledige kantoor automatisering. IT of ICT, Wizzbit is voor regio Den Hoorn jouw dienstverlener voor IT voor het MKB. Welke oplossing past het best bij jou? Mail of bel ons voor vrijblijvend advies!
Mail: info@wizzbit.nl, of bel: 070-394 32 00.

Optimale Werkplek

Uiteraard zouden we al onze vaardigheden hier kunnen noemen, de voordelen van Hosted Exchange en VoIP telefonie, alle vormen van DSL, de CMS-systemen die we beheersen et cetera., maar wij denken dat jij daar helemaal niet op zit te wachten. Wat jij volgens ons wilt weten is hoe je een optimale werkplek creëert. Dan is het fijn als je de technische inrichting over kunt laten aan collega’s die er verstand van hebben. Wizzbit neemt alle ICT-zorgen voor je uit handen.

Online omgeving

Nieuwe technologie is niet altijd het gene dat je direct moet hebben. Wizzbit hecht veel waarde aan de stabiliteit, de veiligheid en de betrouwbaarheid. Daarom testen we voortdurend de kwaliteit en de gebruikersvriendelijkheid van nieuwe technieken, automatisering, hardware, software en apps. Je zou je niet druk over hoeven te maken. Dit doen wij namelijk al voor jou, we zouden niet anders willen.

JN8A5835-03

Optimale werkplek

Als je je werkdag begint, moeten je computer, de mail en de telefoon klaar zijn voor gebruik. Geen gedoe, maar 24/7 operationeel.

Find >

JN8A5835

Online omgeving

Zorgeloos je bedrijf runnen met de zekerheid van een stabiele, snelle internetverbinding en vertrouwen op volledige privacy en beveiliging? Natuurlijk kan dat!

Connect >

JN8A5835-02

Ontmoet de ICT-collega’s

Wij kiezen altijd de mogelijkheden die het best bij u passen. Zijn wij experts? Eigenlijk een stelletje supernerds die het goed weten te vertellen.

Meet >

Wij zijn ICT-collega voor:

Bot_Logo_175

25 JAAR AWESOMENESS

Wizzbit staat al 25 jaar als een huis. Hoewel de IT met de dag belangrijker en complexer wordt, zorgen wij ervoor dat wij onze collega’s compleet kunnen blijven ontzorgen en verder te helpen. Wizzbit helpt haar relaties te verbinden, te groeien, kosten te besparen en staat daarbij garant voor een stabiele IT-omgeving. Dit hebben we de afgelopen 25 jaar gedaan en zullen wij in de toekomst ook zeker blijven doen!

Bekijk hier Bit of Tomorrow

We kunnen het niet alleen, daarom werken we samen met de beste van de markt.