Hoe dynamisch is
jouw website?

De dienstverlening van Wizzbit zorgt ervoor dat jouw website in beweging blijft! Online ondernemen betekent iets geheel anders dan online “aanwezig zijn”

Met oog op het onderwerp van dit item “hoe dynamisch is jouw website?”, kunnen we je al direct de belangrijkste vraag stellen,

Wil jij passief of actief online ondernemen?

Ongeacht wat jouw Point of Sale ook is, bijv. een winkel (offline) of een webshop (online), zijn er een hoop overeenkomsten in hoe actief jij onderneemt richting potentiële klanten. Klein voorbeeld, heb je een winkel en staat de deur wel open maar blijf je achter de kassa wachten tot er iemand binnen treed? (passief) Of staat de deur wagenwijd open met borden die naar binnen verwijzen en een verkoper voor de deur met flyers in zijn hand die mensen naar binnen stuurt voor jouw super producten! (actief) Zo werkt het ook online..

Wil jij actief online ondernemen en een zo hoog mogelijke conversie uit jouw website halen? Dan is het belangrijk om online actief bezig te zijn en vooral te blijven! Tegenwoordig word bijna alles online opgezocht. Het is de kunst er voor te zorgen dat jij “het” antwoord bent op de vraagstelling van de zoekende. Investeren in Google? In Social Media? Er zijn vele manieren om hiermee aan de slag te gaan.

Wat is er dan zo goed aan actief online ondernemen?

Actief online ondernemen heeft een positief effect op een aantal aspecten. Als eerste, de uiteindelijke bezoeker van de website. Professionaliteit! Dit zal de onomstreden mening zijn van de bezoeker die ziet dat er aandacht aan jou website word besteed. Steeds nieuwe relevante items om te lezen, een nieuwe (zomer)actie in een slider, die laat zien dat je acties ook relevant zijn voor de tijd van het jaar. Het zijn mogelijkheden om te laten zien dat jouw bedrijf weet waar het over gaat in jouw branche!

En de SEO van mijn website?

Ook zoekmachines als Google en Bing zien dat jij actief online bezig bent! Zoekmachines waarderen het enorm als jij laat zien actief te zijn met nieuwe content, aangepaste afbeeldingen, gewijzigde teksten etc. Het maakt jouw website in hun ogen relevant en up-to-date voor bezoekers die met vragen bij Google aankloppen. In deze tijd is Search Engine Optimalisation voor websites niet meer weg te denken. Waar vroeger “online aanwezigheid” vaak al genoeg was is dit vandaag de dag vaak een probleem. Wie niet beweegt, doet niet meer mee. Zo luid het oordeel van Google. Dit valt het beste uit te leggen in een kleine animatie.

Wizzbit “to the rescue”!

Is er behoefte om online actief te ondernemen? Is er behoefte aan een dynamische website? Dan kunnen wij daarbij van dienst zijn. De dienstverlening van Wizzbit zorgt ervoor dat wij “in sync” zijn met onze klanten. Dit waarborgen wij door periodiek de website in overleg met de klant onder handen te nemen en bijvoorbeeld verbeteringen toe te passen in structuur, lay-out en SEO (Search Engine Optimalization).

Dat is actief! Hoe gaan jullie dan te werk?

Iedere 4 tot 8 weken is er contact. We kijken naar de punten die in een eerder stadium zijn verwerkt en wat het effect hiervan is geweest. Vervolgens gaan we kijken waar we online winst kunnen boeken. Van eenvoudige wijzigingen in afbeeldingen, teksten, lay-out etc. tot het compleet opzetten van SEO vriendelijke (landing)pagina’s die speciaal zijn gericht op 1 specifiek en relevant zoekwoord.

Heb je vragen, heb je interesse of wens je meer informatie?

Wij helpen je graag vrijblijvend aan antwoorden over bovenstaand onderwerp.
Neem hiervoor even contact met ons op.

Neem contact op met Dennis
070-394 32 00 of dennis@wizzbit.nl