070 394 3200     info@wizzbit.nl

den hoornBranding bureau Den Hoorn

Logo ontwerp, huisstijl ontwikkeling, brand activation, online marketing en nog veel meer. Wij zorgen dat jouw organisatie dé uitstraling heeft die het verdiend. Branding is meer dan het uitwerken van een idee. Je heb het over een gevoel. Dit juiste gevoel wil je effectief overbrengen binnen de doelgroep.

Branding

Het is een van de vele stappen van een traject wat kan leiden tot succes. Tegenwoordig is alles online. Samen bepalen we het gezicht van de organisatie en maken we ons klaar om dit naar buiten te brengen. Een befaamde uitspraak en ook zeker waar. De uitstraling van de organisatie is het eerste waar de doelgroep mee in aanraking komt. Een belangrijk moment om de juiste indruk achter te laten.

Naast branding doet Wizzbit nog veel meer. Systeembeheer, webdesign, online marketing. Als het op IT aankomt is Wizzbit jouw dienstverlener!

 

Rijswijk

Optimale werkplek

Als je je werkdag begint, moeten je computer, de mail en de telefoon klaar zijn voor gebruik. Geen gedoe, maar up and running na een druk op de knop.

Find >

Rijswijk

Online omgeving

Zorgeloos je bedrijf runnen met de zekerheid van een stabiele, snelle internetverbinding en vertrouwen op volledige privacy en beveiliging? Dat kan!

Connect >

Rijswijk

Ontmoet de ICT-collega’s

Uit het woud van mogelijkheden selecteren wij steeds de beste oplossing. Wij experts? Eigenlijk een stelletje supernerds die het goed weten te vertellen.

Meet >

Wij zijn ICT-collega voor:

systeembeheer rijswijk

25 JAAR AWESOMENESS

Wizzbit staat al 25 jaar als een huis. Hoewel de IT met de dag belangrijker en complexer wordt, zorgen wij ervoor dat wij onze collega’s compleet kunnen blijven ontzorgen en verder te helpen. Wizzbit helpt haar relaties te verbinden, te groeien, kosten te besparen en staat daarbij garant voor een stabiele IT-omgeving. Dit hebben we de afgelopen 25 jaar gedaan en zullen wij in de toekomst ook zeker blijven doen!

Bekijk hier Bit of Tomorrow

We kunnen het niet alleen, daarom werken we samen met de beste van de markt.