Professionele Voice-over voor bedrijfstelefonie 

“Goedendag, welkom bij…” Het klinkt zo eenvoudig en voordehand liggend, maar om dit korte moment van communicatie professioneel over te brengen komt toch wel iets meer kijken dan je zou verwachten. Vaak genoeg merken wij dat dit dan ook een struikelblok is voor ondernemers.

Waarom wil je dit op professionele wijze geregeld hebben?

Heel simpel. In een tijd waar contactinformatie overal binnen handbereik is (internet, social media), zien we dat het even snel bellen naar een telefoonnummer toch nog altijd gewenst contactmiddel nummer één is. Op de mobiel, via je Google profiel, met één klik op het telefoonnummer komen deze potentiële klanten bijvoorbeeld direct met jou in contact. Hoe belangrijk is dan een professioneel ingesproken voice-over en een goed uitgedacht keuzemenu voor een organisatie? In onze optiek, heel belangrijk!

Wat kan Wizzbit betekenen voor mij?

Wizzbit heeft in haar netwerk hiervoor de juiste professionals. Een man met een diep zware stem die je door 6 menu-opties helpt? Geen probleem! Een dame met een lichte en zuivere stem die enkel de welkomwoorden inspreekt? Dat kan ook! Meer informatie? Neem even contact met ons op.

Voorbeeld van professionele Voice-overs

Hierbij enkele voorbeelden van professionele Voice-overs.

Gamebasics


Straluma


Wizzbit

Stabiel en 24/7 bereikbaar

Wil je meer informatie of weten welke telefonie-oplossing het beste bij jouw bedrijf past? Neem dan contact met ons op:

info@wizzbit.nl 070-394 32 00

Thuiswerken

Een van de grootste nadelen van thuiswerken was het niet kunnen bellen met het nummer van de zaak. Dat is verleden tijd! Je kan thuis nu met je interne nummer van de zaak bellen.

Vaste telefonie

Voor veel bedrijven is een telefoon op elk bureau nog steeds een vereiste. Met vaste telefonie van Wizzbit zorgen wij voor de variant die het beste bij je past.

Mobiele telefonie

Een mobiele telefoon is voor veel een pré. Met onbeperkt bellen en sms’en naar Nederlandse nummers, heb je met Wizzbit’s mobiele abonnement geen verrassingen achteraf.

Wie gingen je voor: